СЗО: В света не достигат 5,9 милиона медицински сестри

Проф. Асен Балтов: Приетитe в болница с COVID-19 са били на домашно лечение и са ползвали 1 или 2 комбинирани антибиотици

Ген. Мутафчийски се срещна с екипите на първа линия на ВМА, благодари им за усилията срещу COVID-19

Китай пусна пълна хронология на епидемията от коронавирус в провинция Хубей

Италия отпуска 400 млрд. евро за засегнатите от COVID-19

Доц. Мангъров: Да се затвори цялото общество е новост, която не е издържана от епидемиологична гледна точка

Тръмп подписа указ за добив на ресурси от Луната

Как отговаря шефът на въпроса ще има ли заплата този месец?

Менда Стоянова: Радвам се, че депутатските заплати ще се даряват, а не просто да се замразят

Премиерът Борисов с поздрав към медиците: Поклон пред вашата човечност, сила и отговорност 

Боил Банов: Хората в държавните културни институти ще получат заплатите си

Столичните магистър-фармацевти призовават да бъдем отговорни и да спазваме препоръките на специалистите

Броят на смъртните случаи от коронавирус надхвърли 10 000 в САЩ

Дания започва да облекчава карантинните мерки

24 нови случая на коронавирус у нас, общият брой на заразените е 565  Още трима души са излекувани от COVID-19

ЗК „Лев Инс” АД пуска Застраховка „Безопасен Интернет“ за 0,01 лв.

ЗК „Лев Инс” АД дава възможност на своите корпоративни клиенти, техните служители и членовете на Съюз за стопанска инициатива, да сключат Застраховка „Безопасен Интернет“ за 0,01 лв., за да гарантира тяхната киберсигурност, докато работят през домашната Интернет мрежа.

Предвид обявеното извънредно положение в страната, ЗК „Лев Инс” АД отново се доказа като стабилен и верен партньор на своите клиенти. При увеличаващата се вероятност от заразяване с вируса, хакери се опитват да се възползват от създалата се ситуация и атакуват компютърните ни системи. „Заплахата е по-голяма от всякога, защото повечето служители са в homeoffice (работа от дома) и използват незащитените си домашни Интернет мрежи, през които достъпват информационните активи на компанията – служебната поща, различни облачни услуги. Някои даже използват програми за отдалечен достъп, за да работят през служебните си компютри от вкъщи.“, предупреждава Орен Елимелех, израелски експерт по киберсигурност и партньор на ЗК „Лев Инс” АД.

За да гарантира на своите клиенти защита от злонамерените кампании в Интернет, ЗК „Лев Инс” АД пусна на пазара Застраховка „Безопасен Интернет“ на промоционална цена от 0,01 лв. до 29 март 2020 г. След тази дата цената й ще бъде с 50% намаление за всички корпоративни клиенти на дружеството и членове на Съюз за стопанска инициатива. Иновативната застраховка включва израелско решение за киберсигурност, което защитава работата в мрежата от вируси, измамни уебсайтове и фишинг атаки. Освен това, блокира недостоверни източници, които разпространяват фалшиви новини за епидемията.

„Пазете се, спазвайте разпорежданията на властите, но не забравяйте, че дигиталната хигиена е също толкова важна, колкото и физическата. Ще преминем през това изпитание заедно.“, допълва Орен Елимелех и призовава всички граждани за повече дисциплина, но и спокойствие в този труден за всички ни момент.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.