"Златна топка" от Стоичков за Херо Мустафа

Снимка: Посолство на САЩ
Нейно превъзходителство Херо Мустафа прие Христо Стоичков и съпругата му Мариана в посолството на САЩ в София.

Посланикът дари Ицо с фланелка на България

Стоичков се прибира в Маями за полуфиналите на Шампионската лига

Една истинска дама, която защитава интересите на САЩ и България, отвърна Камата

Нейно превъзходителство Херо Мустафа прие Христо Стоичков и съпругата му Мариана в посолството на САЩ. Най-успелият български футболист поднесе като дар малко копие на своята "Златна топка" и английската версия на своята книга "Историята". Посланик Мустафа отвърна с фланелка за гол с гербовете на двете страни.

"Поздравявам една истинска дама, която защитава интересите и на САЩ, и на България - възкликна Стоичков в официалния профил във фейсбук на своята марка H8S. - Благодаря, Херо Мустафа!"

https://www.facebook.com/H8SHristoStoitchkov/posts/231011232135232

Нейно превъзходителство веднага върна жеста. Мустафа благодари на Стоичков, че е посланик на спорта между САЩ и България. "Партньорството между двете страни ще остане силно заради трайните връзки между нашите два народа, изградени от хора като Христо Стоичков! Благодарим ти, Христо"!", каза дипломат №1 на Щатите в България.

Стоичков и семейството му живеят почти една декада в Маями, където работи за американския телевизионен гигант TUDN. Кавалерът на "Златната топка" се прибра за седмица в София. Направи фурор с участието си в "Забраненото шоу на Рачков" в неделя.

От следващата седмица Стоичков отново ще е "на пост" за завръщането на Шампионската лига. Българската мегазвезда е основен анализатор на най-авторитетния футболен турнир в света. Във вторник "Реал" приема "Челси" в първия полуфинал, а на следващия ден "Пари Сен Жермен" среща "Манчестър Сити".

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт