Избраха Мис Персенк с бляскаво шоу

Титлата грабна 19-годишната Стела Гечева от Пловдив, a Стелияна Иванова е новото лице на едноименния Термален парк в Девин

19-годишната Стела Гечева от Пловдив заслужено спечели титлата Мис Персенк 2019. Призът за красота бе изключително оспорван, а за зрителите остана насладата от дефилетата по бански костюми и официални облекла на младите красавици. За първа подгласничка на победителката бе определена Мария Мъркова на 21г. от Пазарджик, а втора подгласничка стана 18-годишната Стефани Симова от Брезник. Наградата Мис Термален аквапарк Персенк получи красивата и грациозна Стелияна Иванова, на 18 години, също от Пловдив.

Традиционно домакин на бляскавото събитие бе SPA хотел Персенк в Девин, а тази година то се проведе с подкрепата на модна агенция Visages.

Затова не бе и случаен фактът, че в празника взеха участие популярни лица от българските шоу среди. Сред тях бяха Жени Калканджиева, Ромина Тасевска - Мис България 2010 и Елизабет Методиева - популярен светски журналист. Част от популярните лица бяха ангажирани и с нелеката задача да изберат най-красивите и достойни момичета от всички претендентки. В журито имаше представители и от SPA хотел Персенк и Термален аквапарк Персенк в лицето на г-н Венцислав Чолаков и г-н Светослав Кокудев.

Вечерта стартира с модно дефиле на момичетата на Visages. Хубавиците представиха бански и официални рокли на дизайнерката Ради Лазарова от модна къща BLiNK, спечелила приза “Златната игла” в категория млад дизайнер за 2019г. Показани бяха също модните марки аксесоари и бански костюми Iskra Art Gallery на дизайнерката Искра Георгиева и слънчеви очила KWIAT.

В лицето на Емилия Валенти - финалист от Гласът на България, събитието имаше очарователна водеща и уникален изпълнител.

По време на гурме вечерята в изискания ресторант - градина “Модър”, намиращ се в Термален аквапарк Персенк, се сервираха превъзходни ястия и ароматни вина, а хубавата музика допринасяше за доброто настроение на всички, последвана афтър парти в нощния бар на хотела.

Часове преди старта на Мис Персенк, по бански костюми и под летните слънчеви лъчи, момичетата на Visages заснеха модерна фотосесия в Термален аквапарк Персенк. Отворен преди 2 години, за кратко се превърна в любимо и предпочитано място за летни забавления, корпоративни мероприятия, семейни тържества и сватби. Водният оазис се състои от различни басейни с минерална вода, забавления и атракциони за малки и големи, заведения и SPA център. За най-малките гости на аквапарка са на разположение детски кът с множество люлки, въртележки, водни топки и лодки.

Градината на ресторанта разполага с красиви беседки със скари по уникална технология за дървени въглища, където всеки гост има възможност да приготви самостоятелно барбекю и да се наслаждава на прекрасната гледка към Родопите.

Коментари

Задължително поле