Извънземен хумор в нов сериал

Кадър от поредицата. Снимка 2020 SYFY Media, LLC

Какво означава да бъдеш човек? Какво представляват емоциите? Как ги разпознаваме и как се справяме с тях? Заслужаваме ли да живеем на Земята? С тези и още много други въпроси се сблъсква героят на Алън Тудик в новия сериал „Местен извънземен“.

Научнофантастичната комедийна драма е базирана на комиксите на „Dark Horse“ и разказва историята на извънземното (Алън Тудик), чийто космически кораб се разбива на Земята. За да изпълни тайната мисия, за която е дошъл, главният герой трябва да приеме самоличността на лекар от малък град  - Хари Вандерспийгъл. И тук започват изненадите.

Въпреки всичките му познания за Вселената, да бъдеш човек всъщност се оказва по-сложно, отколкото може да се предположи. За да се научи да говори и да се държи като землянин, пришълецът репетира и изследва диалозите и отношенията в местната общност ежедневно.

Влизайки в тялото на лекаря Хари Вандерспийгъл, извънземното е въвлечено в разкриване на убийство в малкия планински град в Колорадо, в който по неволя се приземява.

Всяка негова реакция предизвиква съмнение и е някак на ръба, но той умело успява да се измъкне и да заблуди всички, че е просто един странник с доста чудати навици. Опознавайки все повече света и живота на хората, Хари подозира, че има сериозен риск да го разкрият. Откъде идва той обаче?

Премиерата на новия сериал е тази вечер, на първи април, от 22 часа по FOX. Eпизодите ще се излъчват всеки четвъртък.

Кадрите предлагат изобилие от комични ситуации, а странният образ на извънземното се насища още повече от таланта на актьора в главната роля - Алън Тудик. Познат е от филми като „Rogue One: История от Междузвездни войни“, „Като рицарите“, „Аз, роботът“ и др.

 

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали