Измъченият героизъм на България

Имаме ли своя 11 ноември…

И българските военни герои заслужават свой ден

С повече от 30 години опит в модата и живота на висшето общество, Евгени ще отразява за вас горещите моменти от живота на богатите и известните. Лорд Минчев ще се изказва по злободневни теми, ще посочва модните личности на деня, ще бъде в началото и края на червения килим…

По принцип сме горда нация. По-скоро - горделива. Самонадеяни сме, но не самоуверени… Тупаме се в гърдите, но там освен силикон или хранителни добавки, май няма нищо, което да удостовери пословичния български героизъм.

Във Великобритания честват деня на ветераните. На 11 ноември всички британци и гости поставят червен мак на ревера си, може да намерите такъв за паунд, ако е от картонче или за доста повече под формата на бижу. Средствата отиват за Британския кралски легион, чиито приятел и дарител съм.

Това е безапелационна национална гордост и този ден много силно и задълбочено показва загрижеността към воювалите за страната и за света.

Не съм сигурен дали българските военно герои имат своя ден, но знам, че със сигурност го заслужават. И ако съществува такъв ден, може би той клечи някъде, валиден за шепа анонимни хора, които според възможностите и вкуса си го отбелязват.

А българската национална гордост, още повече във времена като днешните, изисква по-високо вдигнати знамена, по-категоричен марш на самочувствието, страстно  заявено чувство на обич и преклонение пред българските герои.

 

Fashion Idol

Беатрис фон Трескоу

Световноизвестната дизайнерка, базирана с прекрасен бутик в Нотинг Хил, е днешната ми модна воля.

Създател на неподражаем стил, разпознаван в редица държави, Беатрис има привилегията да носи собствените си дрехи.

Фон Трескоу е облечена в гащеризон в цветове, които покоряват окото и се плъзгат по зениците. Те са пламенни, необичайни, възхитителни и на място в лятната палитра на сезона. Беатрис съчетава всичко това с оригинални бижута, измежду които блещукат с вибриращ чар мъниста и други допълнения. Пленителни са очилата, както и бледият ,отвлечен грим…

 

 

 

Юбилей

Есил на 50, пее песен на Лили

Попфолк звездата Есил Дюран се готви да отпразнува своя юбилей. Започнала кариера като Силвия Горанова, а след промените върнала истинското си име Исмегюл, изпълнителката на "SMS ли чакаш ти", зае достойно място в редиците на българския попфолк. Малцина знаят, че Есил е завършила консерватория и с лекота изпълнява естрадни и джаз песни.

Само седмица преди да навърши 50, тя записа песента на Янко Миладинов „Аз те мисля Родино” , изпълнена в годините от Лили Иванова. Клипът към песента ще бъде показан по време на юбилейната й вечер, за което тя сподели на Руслан Мъйнов по време на парти на Кристиан оф Рома.

 

 

Нов дует

Диона запя с Галин

Нова песен с Галин записа симпатичната Диона. Звездата от последния "Вип брадър" се довери за музиката на Светлин Къслев, а текстът е неин. Видеото е осъществено от Будабаз, двама младежи, които напоследък гръмнаха с добри видеа и подкрепят морално певицата. За заснемане на клипа младата звезда се е доверила  на  Венелин Кондаков и екип от стилисти и гримьори. С Галин отдавна обмислят да направят нещо заедно, обаче шансът им се изплъзва.

Тази моя песен, казва Диона, стоеше като демо в компютъра от около година и му я пуснах по време на снимките на VIRAL ( онлайн сериала, който ни сближи допълнително). Той се изкефи и аз му предложих да го направим заедно. Дуетът бързо набира скорост и вече е оценен от милионите почитатели на Галин и почти толкова потенциални на Диона.

Коментари

Задължително поле