Изненадващи ходове на Марта обръщат действието в „Алея на славата“

Снимка: NOVA

Тази седмица в „Алея на славата“ зрителите на NOVA ще проследят поредица от изненадващи ходове и решения на героите, които ще насочат действието в нова посока. Модерната семейна поредица ще покаже тежките и непредвидени избори на персонажите, които ще доведат до любов, отчаяние, надежда и дори суматоха в епизодите от вторник до четвъртък в 22:00 часа по NOVA. 

Марта (Ирини Жамбонас) ще вземе решения на своя глава, с които ще опита да спаси себе си и ресторант „Алея“, но никой от обкръжението няма да разбере избора й. Всичко ще бъде предизвикано от поредната намеса на Пумпалов (Борислав Чучков) и неговите подчинени в лицето най-вече на Никола (Ясен Атанасов).

Добра новина в „Беарнез“ ще покаже невиждана страна на шеф Лагадинов (Деян Донков). Междувременно шеф готвачът ще попадне под прицела не само на инспектор Дерин (Йордан Ръсин), но и на Калина (Мария Сотирова), която е готова да направи всичко, за да изобличи непрофесионалните му действия във „Фламбе“. 

Али (Радина Боршош) ще вземе тежко решение за бъдещето на брака си с Теодор (Константин Еленков) и отношенията си с Милен (Мак Маринов). Амбицията й и за професионално развитие ще бъде изправена пред пореден кръстопът, а изборите й ще бъдат крайни и ще я отведат до нова емоционална криза. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали