Инфлуенсъри дефилираха със ски екипи

Max Sport представи новата си колекция на специално ревю

Изчистени линии, ярки мотиви и метални отблясъци на пистите

Жълтото е на мода, световните брандове залагат на дишащи материи и удобство

Едни от най-популярните български инфлуенсъри влязоха в ролята на манекени. Те представиха новите колекции на най-известните световни брандове за зимна екипировка на ексклузивно ревю в бутика Max Sport в София.

На бляскавото събитие Let’s influence the winter together луксозният магазин представи модерната концепция за сезон 2019/2020. Изчистени линии, ярки мотиви, метални отблясъци, материи от ново поколение и иновативни решения в скиорското оборудване ще завладеят пистите в предстоящата зима.

Брандовете наблягат на разнообразни дизайнерски решения с високо качество. И тази година моделите акцентират на индивидуалността, а жълтото се очертава като доминиращ цвят през новия сезон.

Стилното ревю стана факт със съдействието на част от най-известните инфлуенсъри, които заразиха с добро настроение социалните мрежи, представяйки хитовете в облеклото за новия сезон. Ивелина от Stylish Toast, Алис от Mademoiselle Aia, Ади Гюзелева от In Food Veritas, Ели от Mademoisеllie, Благомира от Spring Lady, Гергана Илиева от With Love, Gergana и Милена от Mimi’s fashion moments, заедно с двете є деца, бяха сред моделите.

Над 100 гости присъстваха на ексклузивното събитие, издържано в алпийски стил и придружено с изискани коктейли в духа на зимата. Атмосферата бе допълнена от алкохолни напитки с аромат на солен карамел, портокалова кора и опушени ядки. Специална игра с награда ваучер зарадва посетителите, а настроението се поддържаше от диджей.

Събитието се осъществи с подкрепата на Smart Lady от Fibank (Първа инвестиционна банка) и Diners Club International First Lady.

Коментари

Задължително поле