И бебето на Златка стана инфлуенсър

Светлана Гущерова упорито крие дъщеря си

Все повече популярни личности у нас успяват да направят децата си инфлуенсъри и още като новородени те трупат лайкове в социалните мрежи и солидни хонорари от реклами. Поредният пример за това е бившата плеймейтка Златка Райкова, която наскоро роди син на футболиста Благой Георгиев. Двамата отдавна са една от най-коментираните светски двойки и бързо успяха да направят популярен и новородения Благой джуниър. Той вече позира заедно със Златка в редица рекламни снимки на памперси и други детски стоки. Напоследък те изцяло доминират в профила на Райкова за сметка на реклами на гримове, козметика и дрехи, с които тя припечелваше преди това.

Безспорно най-популярното бебе в социалните мрежи в България обаче е синът на модела Алекс Петканова и тв водещия Даниел Петканова. Малкият Габриелчо още няма годинка, но вече има собствен профил с повече от 100 000 последовател в социалните мрежи и често се появява в ютуб канала на младото семейство, където също има над 100 000 абонати.

Габриел често участва и в рекламни фотосесии заедно със звездните си родители.

Друга популярна светска двойка, която наскоро се сдоби с наследник - Наум Шопов и приятелката му Теа, също показаха дъщеря си Амая в социалните мрежи, но заявиха, че засега нямат намерение да є превят собствен профил.

На другата крайност е младата майка Светлана Гущерова, която наскоро каза, че ревниво ще пази наследницата си далеч от светския шум.

„Отговарям на тези от вас, които ме питат, кога ще я покажа - никога ! Ако хората бяха малко по-добри и сърдечни, може би щях да я покажа на абитуриентския є бал! Спокойна вечер от мен!”, написа милионерската съпруга в профила си.

Коментари

Задължително поле