Кадир Доулу и Неслихан Атагюл искат дете

Наскоро Кадир Доулу бе гост на телевизионната програмата 2.Sayfa и направи някои интересни изповеди, свързани с него и съпругата му Неслихан Атагюл. Както е известно, искрата между двамата пламна през 2013 г. на снимачната площадка на сериала "Двете лица на Истанбул", който се превръща в тотален хит не само в Турция, но и по целия свят.

В живота Неслихан е градска красавица, той е преуспял бивш бедняк – отворен за света и благодарен на щастливата си звезда. Докато се целуват като влюбени пред камерите обаче, се влюбват така, че остават заедно и след финала на сериала. Кадир и Неслихан се ожениха през 2016 г. Двамата не парадират с връзката си, но по всичко личи, че става въпрос за красива и силна любов.

Ето и някои от твърденията на популярния актьор относно него и любимата му Неслихан Атагюл.

* При непрекъснатите клюки за раздялата ни, ние с Неслихан приличаме на вързани един към друг амулети и не обръщаме внимание на подобни небивалици.

* И двамата, с целите си сърца, искаме дете. Слава на Аллах, и двамата сме напълно здрави с нея, но за всичко си има подходящо време, нали? Изчакайте, за да дочакате и нашето най-точно време...

* Не съм забравил миналото си, но не се фиксирам върху него. Някои хора се опитаха да използват срещу мен периода, в който работех като сервитьор. Но онова, което ме разстрои, беше, че те се опитаха да унижат тази професия.

* Двамата с Несликан разпускаме на места, където можем да се отпуснем истински. Обичаме стрелба с лък, а в хотелите е невъзможно да се прави това. И двамата свирим на инструменти, имаме кучета и вдигаме шум. Затова пътуваме с каравана и сами избираме местата сред природата, на които да се установим. Взимаме със себе си всичко необходимо, както и торби за смет. Почистваме след себе си цялия боклук и дори това, което другите са разпръснали наоколо. И това лято ще пътуваме с каравана. Ще обиколим Турция и Гърция.

Коментари

Задължително поле