Кайли Дженър прекалява с филърите

Кайли Дженър с плашещ вид на ревюто на Жан-Пол Готие.

Появи се с подпухнало лице на Седмицата на модата в Париж

Интернет активно обсъжда промяната в имиджа на Кайли Дженър, която много успешно преобрази стила си и наблегна на естествеността. Има обаче и хора, които критикуват външния вид на 26-годишната бизнесдама. В социалните мрежи избухна скандал: след едно от събитията в рамките на Седмицата на модата в Париж започнаха да наричат Дженър “старата жена”, “майката” и “голямата сестра” на Тимоти Шаламе, с когото има връзка.

Факт е, че на шоуто на Жан-Пол Готие Дженър изглеждаше подута, а лицето c беше подпухнало. След публикуването на кадри от събитието интернет потребителите започнаха да критикуват външния ѝ вид: едно момиче не може да изглежда толкова зле на 26 години. Според тях е лесно да дадете на Кайли поне 10 години отгоре. Мнозина смятат, че страстта ѝ към филърите е една от причините за този външен вид.

Филърите на основата на хиалуронова киселина са специално предназначени да попълнят липсата на влага в кожата и да я направят по-гладка и еластична, привличайки вода. Но водата е склонна да се задържа в кожните тъкани. Ето защо любителите на тези козметични процедури периодично изпитват подуване на лицето.

Кайли започна да променя външния си вид с помощта на филъри на 19-годишна възраст, опитвайки се да направи лицето си “идеално”. Но в същото време в началото на 20-те си години тя започна да изглежда много по-стара от действителната си възраст.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица