Доналд Тръмп е поискал изготвянето на доклад относно възможните нарушения на договор от страна на Русия

Кралица Елизабет Втора за пръв път присъства на Лондонската седмица на модата

Уърлпул изтегля над 310 000 потенциално опасни електрически кани

Ден за тричане Премиера на сборник пиеси от Емил Атанасов

Десетки българи са завлечени с пари от интернет измамник във Великобритания

Парфюмите и шампоаните замърсяват атмосферата повече от автомобилите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Израел ни предлага ракети spike (шип) Противотанковите средства на държавната военна компания RAFAEL са без конкуренция в света

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Пенсионен фонд на Европарламента е на червено Регистрираният дефицит е от 326 млн. евро, има риск да се наложи данъкоплатците да го покрият

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Каква анкетна комисия, какви пет лева

Снимка: Архив

Парите на данъкоплатците, които по социалистически продължават да наричат „държавни”, са харчени нашироко и надълбоко от шефа на НДК , без отчети, без контрол.

Документите и фактите за това са показани и видни не само от „Труд”, а и от други официални институции. Шефът е уволнен, а след това е извъртяна една цинична схема за възстановяването му. И за да се замаже съвсем работата, правят анкетна комисия в парламента.

През това време уволненият шеф замита следите, „изглажда противоречията” – изобщо – пере си омазаната ризка.

Та, питам аз, уволняван ли е наистина Боршош? А възстановяван ли е след това на поста си? И в качеството на уволнен ли реши великодушно „да се оттегли от поста си“, докато уважаемата комисия си върши работата?

Как мислите госпожо Йорданова като председател на въпросната комисия? А и дали вече не е късно да се мисли по този въпрос? А и дали точно за това да беше възстановен на служба шефът на НДК – да може да си разчисти бакиите и анкетната комисия да види всичко в бяло?

А иначе борбата с корупцията продължава, братя!

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (16)

 1. Че те парите не идват ли от ЕС? Отделно, по-къса статия не можа ли г-н главния редактор да напише? Може пък да е искал това нещо да се вмъкне в размерите на СМС, че напоследък и в заглавията има грешки…предполагам не си е нещо на работата.

 2. Зарзават скапан, размерът на статиите ли взе да коментираш критично? Леле колко си зле ментално, прокопчо ще те уволни поради липса на фантазия и ентусиазъм в плювките.

  1. Няма как да ме уволни, като не ме е наел. Не казвам, че не е прав в случая. Казвам, че използва новината да насъсква и да го представи възможно най-елементарно. Все пак то си е обществена тайна, че Труд и Блъсков са платени протежета на Русия.

 3. Парцала Борисов защитава айдуците си, които крадат за него. Не е ли очевадно??? Трябва да бъдат уволнени всички Боршоши на парцала Борисов и той барабар с тях и бой до де върнат всички откраднати милиарди. Трябва да им се обърне гьона докато си кажат къде са парите и ги върнат, мършите трябва да бъдат заличени, за да не виреят повече.

 4. докторе Иванов, ама той е на инжекции и системи, склонен е опасно да се афектира, ако някой не говори или пише мултикулти, не ходи на гейпаради и не си е татуирал шестолъчка на гърдите!

  1. Не ме разбирай погрешно. Просто си имам мнение и то е свързано с реалността. Жал ми е за хора като вас които са тук явно за да клеветят и набеждават. То и писанията ви са такива в сферата на научната фантастика, само и само вие да излезете прави. Все пак няма да ме видите нито да ви наричам с епитети нито да ви изкарвам психично болни без да ви познавам лично.

 5. Явно точно за това става въпрос – Боко възстанови протежето си /а по-вероятно изнудвача си/ , за да заличи големите л..на в дейността си . Сега съответната комисия ще “открие” дребни нарушенийца , които не подлежат на никакви санкции . И двамата – Боко и Боршош – света вода ненапита !

 6. БЛЪСКАТА СИ Е ЧЕНГЕ – И ДА ИМА НЕЩО ВЯРНО В СТАТИЙКАТА МУ – ПРОСТО ЧОВЕКА СИ Е ЧЕНГЕ И НЕ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ – ТОЯ КОГОТО КРИТИКУВА – УСЛУГА ЛИ МУ ПРАВИ И ЛИ ГО ДАВИ….

  1. “НЕ МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ” защото ти е мнооооооооооого мъничък умствения /ако го имаш/ капацитет.

 7. Труд, вие днес на чия страна сте: безпристрастни или отново привърженици на цар Боко I von Bankya?

 8. Разбира се че сме привърженици на Цар Бойко Първи фон Банкя. Привърженик съм на всеки който бие комунистите на избори. Който не му изнася цар ББ да върви в Савецкия саюз.

Отговорете