Какво търсят в гугъл зодиите за вас

Снимка: Архив

Овен

Защо са откачалки

"Откачалки" е най-търсената дума в гугъл в комбинация с "Овен". Изглежда останалите зодиакални знаци смятат Овните за ненормалници, което не бива да се бърка с “приятно луди”. Тяхната лудост е войнстваща. Прилича на ядрен взрив - с огромен обсег на поражение. На Овните определено не им хлопа дъска, хлопат им множество дъски. Всъщност целият им горен етаж е разкачен и има нужда от основен ремонт. В тази ситуация има и нещо хубаво - поне не се сливат със сивата тълпа. Когато човек се отличава, по-често го приемат за аутсайдер и луд, отколкото за пълководец и месия.

Телец

Мудни и инати

В търсачката хората често съчетават "Телец" с думи като "мързелив", "муден" и "инат". Всеизвестно е, че на родените под този знак може да им отнеме цяла вечност, докато вземат важно решение - особено, когато то се отнася до това да променят нещо в статуквото. Да речем, да се разведат или да сменят неприятното си работно място. Тази наистина волска мудност може да вбеси някои по-истерични знаци, като Овена, Стрелеца или Везните. Докато го чакат да осмисли ситуацията и да свали розовите очила, въпросните зодии в безпомощна ярост изписват в гугъл въпроса: Защо Телецът е такъв охлюв?

Близнаци

Лъжци ли са

Най-често ги подозират в двуличие. Другите знаци не могат да си обяснят защо Близнаците твърдят едно, след което правят точно обратното. Те не разбират, че един Близнак преспокойно може да бъде на няколко мнения едновременно. Това е доказано по емпиричен път от целия му житейски опит. В крайна сметка не е интелигентно човек да се закове на една позиция и нищо да не може да го разубеди. Умният човек може да променя мнението си, след като осмисли новите обстоятелства и аргументи. А Близнакът осмисля бързо. Толкова бързо, че за Телеца изглежда сякаш е със скоростта на светлината.

Рак

Кой му е изпил млякото

Най-често хората се опитват да проумеят защо Раците са такива мрачни депресанти. Обяснението търсят в интернет, тъй като не смеят да си зададат директно въпроса на самите Раци. По същество питането е: "Кой му е изпил млякото на този, че все се цупи?" Представители на останалите зодиакални знаци, запомнете че Ракът не се цупи. Той изпитва праведно негодувание. Има основателна причина да не ви говори и да ви гледа, все едно сте угандийския диктатор човекоядец Иди Амин. Но по-добре не се опитвайте да я разберете, за да не навлезете в следващата фаза от взаимоотношенията: скандала.

Лъв

Защо не е станал актьор

Знаете ли Лъвът как казва "Обичам те"? Купува милион и една рози, наема цепелин да прелети пред прозореца на любимата с две преплетени сърца от балони или прави друг достоен за чувствата си жест. А как казва "Не ме напускай"? "Самоубива се", като скача от втория етаж. След това ще лежи в болницата с изкълчен крак и с мизерен вид ще приема съчувствие от близки, познати и целия болничен персонал. Защо не е станал театрален актьор, ами ме мъчи? Този въпрос, макар и не точно в този вид, се задава най-често във връзка с Лъва. Питат и бивши гаджета, и деца, и приятели, и колеги.

Дева

Помощ, как да ги спрем?

Как да спреш Дева, която е във фаза? Колкото и да търсите в гугъл - а мнозина питат точно това, Девата е неспираема. Въпреки че е третият най-интелигентен знак, според едно проучване на рождените дати на Нобеловите лауреати, в поведението на Дева, която е убедена, че е права, няма нищо интелигентно. Още повече, че Девите се чувстват прави по почти всички въпроси. Обяснението на този феномен е елементарно - просто те са единствените, които умеят за разсъждават трезво и ясно. Затова на останалите зодиакални знаци не им остава друг полезен ход, освен покорно да се съгласят.

Везни

Толкова ли са кухи

Когато човек обича - романтично или като приятел, той прикачва несъществуващи качества на обекта на своите чувства. Ако е куха лейка, ще я нарече "чувствителна" и "природно интелигентна". Ако е нагъл празноглавец - човек "с висок естетически критерий". Когато розовите очила паднат, близкият на Везната се чувства измамен и въпросът, който не му дава мира, е: "Възможно ли е да е толкова повърхностен/на?" Всъщност не това трябва да пита, а "възможно ли е да съм бил толкова сляп?". За щастие, тези въпроси възникват рядко, тъй като е почти невъзможно да се разлюби обаятелната Везна.

Скорпион

Омагьосан ли съм

Скорпионът не бъбри, той разговаря. Не си чеше езика, а дебатира. Обича на живот и смърт, мрази до невъзможност. Слава Богу, с поглед рядко може да се убие човек, иначе всички Скорпиони щяха да са зад решетките. Решат ли че някой не ги харесва, те рязко го намразват. Но после може и да променят отношението си – пак така внезапно. Не е ясно, всъщност, кое е по-доброто: Скорпионът силно да ви люби или да ви мрази. Проблемът е, че пропадне ли веднъж човек във водовъртежа на взаимоотношенията със Скорпион, оттам няма изплуване. Ерго, въпросът: този какво, с магия ли привлича хората?

Стрелец

Защо не ме ревнува

Обикновено хората търсят информация за зодиакалните знаци, когато са влюбени. А най-честият въпрос във връзка със Стрелеца е "защо не ме ревнува?" Отговорът е прост, каквато е и душицата на този набеден за философ и духовник знак. Стрелецът е твърде привързан към свободата и разнообразието, за да ревнува. Той не проявява собственическо чувство към партньора, защото това би означавало да търпи и към себе си подобно отношение. Стрелецът може да прости изневярата, но не и лъжата. Отделно, Стрелците бързат да изживеят всеки миг и просто не им остава време да се главоболят за глупости.

Козирог

Рептили ли са

Козирогът е такава зловредна гадина, че може да прекара часове в зубкане на данни по тема, която ни най-малко не го вълнува, само и само за да ви натрие носа. Това, работохолизмът му и още някои дребни неща, карат свързаните с него хора да задават въпроса "рептили ли са Козирозите, или само моят е такъв?". Как може да познаем рептила? Очите му може да са сини, зелени или лешникови, но си променят цвета. Липсва им емпатия, не показват лесно любовта си, много са умни, имат страст към Космоса и науката и обикновено са доста успели в работата си. Това отговаря ли на въпроса ви?

Водолей

Психопат или робот

Вълнуват се хората дали Водолеят е психопат, или робот. Нито едно от двете не е, макар че въпросът е резонен: не се ядосва видимо, не се радва бурно и привидно не е способен да изпитва любов или привързаност. Водолеят е най-зле разбраният знак в зодиака. Понеже е доста сдържан, обикновено се смята че няма сърце. Истина е, че Водолеите се ръководят от главата си и не се боят да се отклонят от стадото, за да тръгнат по пътя, който са решили че е верен. За съжаление, всеки Водолей е убеден в смразяващата си интелигентност и съответно в това, че е непогрешим.

Риби

Защо са толкова крайни

Когато някой живее живота си не на земната твърд, а носейки се из Световния океан от емоции, когато този някой се люшка постоянно между любов, омраза, обида, екзалтация и депресия, той лесно може да бъде обявен за краен. Но на Рибите не им личи от пръв поглед че са такива. Трябва да ги опознаеш, за да разбереш какви екстремисти са. На вид са мислители, задълбочени и духовни хора, артисти с всестранни интереси. Но всъщност можеда се окаже, че са много по-големи консерватори и привърженици на "традиционните ценности", отколкото предполагат фриволният им външен вид и поведение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп