Как инвестиция от 70 стотинки може да ви донесе хиляди левове

Дори за финансистите виртуози това е трудна задача. Но средно по петима души всяка седмица могат да разкажат своята история за спечелване на десетки хиляди левове срещу 70 стотинки. Доказателство за успеха на подобна инвестиция могат да споделят над 100 печелвиши от „Тото 2 – 5 от 35“ от началото на годината досега. Точно 70 стотинки е минималният залог там. „Най-щедрата тото игра“ предлага цели четири шанса за успех.

Двете редовни тегления дават невероятни възможности да умножите инвестицията си неколкократно. Само за последния тираж хиляди щастливци прибраха апетитни суми на обща стойност над 160 000 лева. Допълнителна опция за успех получават късметлиите от Втори тото шанс, където ги очакват до 200 000 лева.

За щедростта на „5 от 35“ разказват трима късметлии. Емил Мондашки, Виолета Йорданова и Евгиний Йовчев са спечелили призови печалби за близо 70 000 лева. Триото редовно участва в игрите на тотализатора. Всеки от печелившите споделя, че емоцията, която носи печалбата е несравнима. Те дават и своята формула за успешна инвестиция. Виолета например разчита на рождените дати на свойте близки. Емил и Евгений пък нямат любими числа и се доверяват на случайно подбрани комбинации. Виолета смята да подари екскурзия на съпруга си по случай 50-годишнината от сватбата им. Двамата господа също са стегнали куфарите си и планират пътувания.

През август играта „5 от 35“ ще ви даде още една възможност за печалба, защото именно на нея е посветена втората кампания от програмата за лоялност на тотализатора. „Месец на играта Тото 2 – 5 от 35“ стартира на 5 август и ще продължи до 5 септември. Кампанията дава шанс на 35 късметлии да грабнат щедри бонус печалби по 1 000 лева. Условията за участие са 2 – да играете редовно в „5 от 35“ и придружаващата я „ТОТО ДЖОКЕР“, както и да притежавате карта за лоялност „ТОТО КЛУБ“. Щом направите залог за тези игри на стойност по-голяма или равна на 3 лева, вие натрупвате 1 бонус точка в картата си. Когато съберате 5 бонус точки, вече участвате в жребия за спечелване на една от допълнителните печалби. А късметлиите ще бъдат определени на живо в предаването на БНТ на 08.09.2019 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото