САЩ съжаляват за освобождението на иранския петролен танкер в Гибралтар

На 20 август 2019 да почерпят

Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

Доплащаме за лечение по официални тарифи С Наредба на здравния министър ще се избегне нерегламентираното даване на пари

Как инвестиция от 70 стотинки може да ви донесе хиляди левове

Дори за финансистите виртуози това е трудна задача. Но средно по петима души всяка седмица могат да разкажат своята история за спечелване на десетки хиляди левове срещу 70 стотинки. Доказателство за успеха на подобна инвестиция могат да споделят над 100 печелвиши от „Тото 2 – 5 от 35“ от началото на годината досега. Точно 70 стотинки е минималният залог там. „Най-щедрата тото игра“ предлага цели четири шанса за успех.

Двете редовни тегления дават невероятни възможности да умножите инвестицията си неколкократно. Само за последния тираж хиляди щастливци прибраха апетитни суми на обща стойност над 160 000 лева. Допълнителна опция за успех получават късметлиите от Втори тото шанс, където ги очакват до 200 000 лева.

За щедростта на „5 от 35“ разказват трима късметлии. Емил Мондашки, Виолета Йорданова и Евгиний Йовчев са спечелили призови печалби за близо 70 000 лева. Триото редовно участва в игрите на тотализатора. Всеки от печелившите споделя, че емоцията, която носи печалбата е несравнима. Те дават и своята формула за успешна инвестиция. Виолета например разчита на рождените дати на свойте близки. Емил и Евгений пък нямат любими числа и се доверяват на случайно подбрани комбинации. Виолета смята да подари екскурзия на съпруга си по случай 50-годишнината от сватбата им. Двамата господа също са стегнали куфарите си и планират пътувания.

През август играта „5 от 35“ ще ви даде още една възможност за печалба, защото именно на нея е посветена втората кампания от програмата за лоялност на тотализатора. „Месец на играта Тото 2 – 5 от 35“ стартира на 5 август и ще продължи до 5 септември. Кампанията дава шанс на 35 късметлии да грабнат щедри бонус печалби по 1 000 лева. Условията за участие са 2 – да играете редовно в „5 от 35“ и придружаващата я „ТОТО ДЖОКЕР“, както и да притежавате карта за лоялност „ТОТО КЛУБ“. Щом направите залог за тези игри на стойност по-голяма или равна на 3 лева, вие натрупвате 1 бонус точка в картата си. Когато съберате 5 бонус точки, вече участвате в жребия за спечелване на една от допълнителните печалби. А късметлиите ще бъдат определени на живо в предаването на БНТ на 08.09.2019 г.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.