Как сами да се справим с проклятие

Думата „проклятие“ е една от тези, които хвърлят в ужас хората. Причините са много, но най-главната е незнанието как да се премахне то и може ли въобще да се направи самостоятелно. За тези, които чувстват в живота си влиянието на отвъдни сили, които знаят, че в съдбата им е имало намеса, трябва да се отнесат сериозно към въпроса. Но не трябва да забравяме, че отчаянието е най-големият грях и че няма невъзможни неща. Според специалисти съществуват следните варианти на проклятия.

Влияние върху семейството

Това е влияние не върху конкретен човек, а върху цялото семейство. Означава, че този, който е пожелал да бъде създадено, таи злост и обида към всеки член на дадена фамилия. Определят го като много негативно, защото силата му е неизмерима. То има различно проявление, като най-неблагоприятното е поредицата от смърти на роднини. Болести, големи неприятности, вечна самота – всичко това се случва в живота на членовете на едно семейство.

Много е трудно да бъде развалена подобна намеса, защото ще успее да го направи само онзи, който разгадае причината за появата му. Полезни са сведенията кой и кога го е създал. Но ако не разполагате с тях, ще трябва да се намеси специалист.

Не по-малко значимо и трайно е проклятието, насочено от жена. Всички знаем, че жените са коварни и отмъстителни, не търпят съперници и са готови да използват всички методи да бъдат със своя избраник. И обикновено именно жени са създатели на тези наказания.Тези проклятия се създават на основата на цели култове. За основа се вземат символични вещи и предмети на определен човек. Тези типове въздействия се установяват винаги еднакво – вечни проблеми с финансите и липса на отношения.

Методи за избавяне

Причината и последствията за проклятието могат да установят тези, които имат връзка с магическия свят. Мнозина първо се обръщат към специалисти с надеждата те да отстранят неприятностите. Излишно е да се споменава, че не всеки може да премахне въздействието на проклятието, тъй като е ясно, че е нужен истински майстор. Хилядите обяви, в които се предлага да ви избавят, не дават гаранция. Затова дори и в този случай може би е по-добре човек да разчита на себе си.

Библиотеките и интернет разкриват знания, които доскоро бяха недостъпни, затова не трябва да се пренебрегват. Разкриваме ви завесата на магическите тайнства и ви предлагаме алгоритъм как да се избавите от проклятие самостоятелно.

Молитвата ще ви спаси

Ако в продължение на три-пет години в живота ви се наблюдават събития, които си приличат;

всичко върви еднообразно и винаги завършва по един и същи начин;

мечтите ви никога не се сбъдват; и чувствате, че ви въздейства злото, това означава, че за голямо съжаление, ви е наложено проклятие.

Много е важно да си спомните момента, когато то е било произнесено. Ако не е възможно да възпроизведете събитията, това частично усложнява работата по ликвидацията на негативното въздействие. Но въпреки това във всеки случай на помощ ще ви се притече църквата. Добре е, ако спазвате празниците и постите, редовно посещавате свети места и сте искрено вярващ човек – тогава молитвата ще сработи.

Молитвата може да ви спаси, когато искрено вярвате в силата й. За съжаление, само четеното на молитвениците не помага – трябва да преминете пълния процес на изчистване, да посещавате служби, да поговорите със свещеник. Всичко това ще ви помогне да се избавите от проклятието. Това съветват не само мъдрите възрастни хора в храма, но и светлите магове, които вярват в силата на свещеното слово.

Дори самата Библия може да ви защити. Ако сте забелязали, че проклятието е наложено върху цялото семейство, трябва да си направите семейна снимка с всички близки роднини. Оставете я между страниците на Библията за една седмица, а след това прочетете специални молитви, които ще ви предпазят, изчистят и ще ви спасят от проблемите и мъките.

Свещен обред

Мнозина са убедени, че молитвите трябва да се произнасят наум, но това е грешка. Защото озвученото слово има особена действена сила. Вие не просто произнасяте някакви фрази, а се обръщате за помощ към Бога. Трябва да повярвате, че от този момент животът ви ще бъде различен – дълъг, щастлив и безоблачен.

Не трябва да се забравя и още един важен момент при изчистването – не трябва да сте изпълнени с негативни емоции, не трябва да се сърдите и да таите обида. Важно е да изпълните свещения обред за изчистване без негативни емоции, а с благи намерения.

Добре е, ако насочите мислите си към това, че животът ви ще стане по-добър, че злото ще отстъпи и няма да имате повече поводи за тревоги. Трябва искрено да вярвате в това, че децата ви ще са здрави и щастливи. Само с такива мисли проведеното изчистване ще е от полза и ще свалите от себе си негативната енергетика.

Задължително е обаче да повярвате в силата на молитвата. Открийте се за всичко чисто и светло и се настройте за изцеление. При всеки човек подобно изчистване преминава различно, затова ще забележите резултата след известно време.

Коментари

Задължително поле