Калоян Паргов: Гласуването в неделя ще гарантира една друга перспектива

Калоян Паргов, Милко Панов и кандидатът за кмет на с. Негован Илиян Игнатов се срещнаха с граждани

"Познавам много добре проблемите на селото, които досега не са решавани. Проблеми има с канализацията, парка, незаконните сметище, липсата на спортни площадки. Когато стана кмет ще работя и ще направя всичко възможно, за да ги решим", увери Илиян Игнатов, кандидат на БСП кмет на с. Негован по време на среща, в която взеха участие лидерът на БСП – София и водач на листата Калоян Паргов и Милко Панов, кандидат за кмет на район „Нови Искър“, както и народният представител Димитър Данчев и кандидатът за общински съветник Десислава Димитрова.

"Гласуването в неделя ще гарантира началото за една друга перспектива, заяви Калоян Паргов - Защото ГЕРБ каквото и да са направили, вече буксуват. Налице е развитие в застой. И без ГЕРБ ще се строи метрото. И без ГЕРБ в управлението, ще продължим напред. И няма нищо драматично Йорданка Фандъкова да отиде в опозиция. Твърде много време управляваха и малко се самозабравиха".

"На 27-и нека направим правилния избор. Нека да гласуваме за промяната с номер 56. Ако допуснем още четири години бездействие и само да си говорим за канализация, за детски градини, за читалище. Не е нужно да пропуснем още един мандат, още четири години са много време. А проблемите в района, във всички села са едни и същи. Просто районът ни се е превърнал в разграден двор. А ако няма ограда, която да ти пази двора, всички ще минат през него", категоричен беше Милко Панов.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле