Камелия възбужда селски футболисти

Фолк дивата с епизодична роля в сериала “Скъпи наследници”

Иконата в родния попфолк Камелия направи своя дебют на малкия екран с епизодична роля в сериала на Би Ти Ви “Скъпи наследници”.

В сериала сексапилната блондинка вдига градуса на замръзналите футболисти от Бели Вит. Певицата, която за втора поредна година се изявява като треньор в музикалното риалити “Гласът на България”, изигра себе си в българската продукция. Появата й сащиса жителите на селото.

По сценарий изпълнителката на “Огън момиче” пристига по покана на кметския наместник Цветан. Камелия забавлява местните жители по време на благотворителен мач в селото. “Сега ще ви изпълня една моя много любима песен”, казва фолк дивата, докато се придвижва с каруца към центъра на купона. Особено впечатлени от нейната поява са футболистите на селото, които веднага след като виждат изпълнителката, забравят за студа и започват да подскачат в снега. Под звуците на песента “Незабравим” и останалите жители на селото се включват в забавата.

“Участието ми в “Скъпи наследници” беше много емоционално изживяване. Беше много хубаво и да се докосна до актьорите, до естествения декор на сериала, който е толкова натурален. Но е и нещо, което съм изживяла преди много години. Припомних си времената, когато пях на една сватба. Оказа се, че тя е на стадион, а аз съм звездата на тържеството. Трябваше да пея на едно ремарке, поставено в средата на стадиона, а на него постлан килим... По едно време започнаха да ме разхождат като мечка на синджир да ме видят роднините. Даваха ми пари - кой 2, кой - 5 лева”, разказа Камелия в свое интервю.

Фолк дивата разкри, че е снимала сцената си на минусови температури, като самата тя пяла съвсем леко облечена. Докато изпълнявала песента си, конят често се плашел, мърдал се и каруцата постоянно се клатела.

Материалът е публикуван в сп. "Труд Фамилия", което се разпространява заедно със съботния брой на "Труд"

Коментари

Задължително поле