Все още никой не е поел отговорност за взрива в Лион

България гласува за Европейски парламент

На 26 май 2019 да почерпят

Вениамин, Симона, Тодор и Ивана отпаднаха след първия концерт на живо в „Гласът на България“

Тино от „Гласът на България“ вкара чалга хит във филм на Тарантино

Лекуват в „Пирогов“ момче, поразено от токов удар в Северна Македония

Клуб на БГ професионалисти превзема Вашингтон Организацията помага на сънародниците ни да се реализират по-добре в Америка

Битката на финалистите в „Гласът на България“ започна

Британски алпинист загина на слизане от Еверест

Амелия Личева – във фокуса на Българския П.Е.Н.-център

Текстописецът и продуцент Крис Янг пред “Труд”: Дара е енергийно торнадо

51-годишен мъж, изпаднал в мозъчна смърт, стана донор на черен дроб Мъжът е приет във Великотърновската болница с тежка травма

Запорираха сметки и имоти на кмета на Септември Марин Рачев и съпругата му

Откриха ДНК следи от заподозрения за експлозията в Лион

Без тениска на бала, моля! Благотворителността ви да е по мярка…

Кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова проведе среща с жители на община Костенец

Кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Лиляна Павлова проведе среща с жители на община Костенец, съобщиха от партията. На срещата присъстваха още областният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, общинският ръководител на ГЕРБ-Костенец Лидия Стоянова, председателят на Общински съвет Костенец Георги Митров, както и представители на образователните институции в града.

В словото си кандидатът за член на Европейския парламент отбеляза, че е важно да се чуе какво вълнува хората от малките населени места като Костенец, Момин проход, Пчелин. Пред нея бяха поставени редица въпроси, като възможностите за развитие на Момин проход като балнеолечебен курорт, по – голяма ефективност на европейските програми, повече възможности за финансиране.

Интресен бе и поставеният въпрос за предизвикателствата, които Лиляна Павлова очаква като евродепутат. В отговор тя заяви, че качествата да събираш съмишленици, да убеждаваш, да изграждаш доверието на останалите са ключови. „Със сигурност ще поставяме важни теми, касаещи българския национален интерес, което няма да се хареса на други държави-членки”, допълни Лиляна Павлова и завърши с думите „Подкрепете ни на 26 май, за да довършим започнатото”.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.