Кандидатът за евродепутат Младен Шишков в Калояново: Да изберем правилните хора на 26 май, за да продължим започнатото

Предстоят ни избори, резултатите от които ще покажат в каква посока ще се развива ЕС. Повечето от нас тук са родени преди ЕС и за нас той не е даденост или нещо, което е наготово. В Европа имаше войни, Берлинска стена и „Желязната завеса“, а в България Виденова зима, опашки за храна и други стоки и ниски доходи. Но появата на този Съюз направи Европа по единна и обединена и само като член на Съюза България може да постигне определени цели – просперитет, стабилност, сигурност, свобода и демокрация. Затова с избора си на 26 май е важно какво бъдеще ще осигурим на децата си и бъдещите поколения. С тези думи се обърна към членовете и симпатизантите на ГЕРБ в село Житница, община Калояново, областният координатор Георги Мараджиев, съобщиха от партията.

На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, общинският ръководител Йонко Вангов, както и общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

„Да изберем правилните хора, които знаят как да продължат започнатото от нашите евродепутати, защото те постигнаха много през изминалия мандат“, призова и Младен Шишков. Той коментира, че по думите на папа Франциск не трябва да даваме оценки на хората, както и да се подвеждаме по фалшиви новини, а трябва да бъдем позитивни и да водим кампания, която показва направеното – улици, санирани блокове, детски площадки и спортни зали. „Защото за всички нас от ГЕРБ основната битка е да повишим стандарта на живот – по-високи доходи, по-високи пенсии, по-добра среда на живот. Това ще стане само ако успеем да спечелим тези избори, защото само с помощта на ЕС можем да имаме работеща икономика и развиващи се общини. „Европа ни чува, но трябва д извикаме силно“, каза Шишков и даде за пример капиталовите програми на малките общини, които с 200 - 300 -500 хиляди лева и без подкрепата на европейските програми няма да успеят да асфалтират и една улица. „Факт е, че с парите от Европа български общини се променят видимо, защото всеки кмет максимално се възползва от европейските средства, допълни думите му Георги Мараджиев.

„За следващият програмен период България ще разполага с много добър бюджет от около 18 млрд. лв. за периода 2021-2027г., благодарение на усилията на най-младия евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, коментира Младен Шишков. Това ще са конкретни инвестиции в регионите, градовете и селата ни, които ще надграждат постигнатото с европейски средства до 2020 г, бе категоричен Шишков. По думите чу какъвто и избор да направим на 26 май, не бива да забравяме, че освен българи сме и европейци и като такива, имаме възможността да повлияем поне малко за създаването на общото ни европейско бъдеще.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика