Мариана Аршева: Направила съм много хора известни – политици, певци, дизайнери!

Горещо време днес, аксималните температури ще са между 30° и 35°

Вицепрезидентът Илияна Йотова е на работно посещение в Черна гора Тя ще е основен говорител в конференция за Западните Балкани

Падналата изолация няма да спре часовете в пловдивската ПГ по битова техника

Откриха нов потенциален риск в „Боинг 737 Макс“

Астероид удари Пуерто Рико (ВИДЕО и СНИМКИ)

Днес ще е пикът на горещата вълна, обхванала Европа

Правителството на Венецуела е осуетило опит за преврат

Бедствено положение е обявено в Котел

Ердоган: Няма индикации, че Тръмп ще наложи санкции на Турция заради С-400

Спецсъдът гледа мярката на кмета на Костенец

​Промените в Закона за енергетиката влизат в НС

Маурицио Сари е най-суеверният треньор

На 27 юни 2019 да почерпят

Мюсюлманин обнови църква в Преславско Сърбин градил храма преди 122 г., сега Али Кюлюмов помогнал с работници и материали

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски: Моята кауза е Северозападът

Моята кауза в тази кампания е Северозападът. Основната ми мотивация е да докажа на жителите от региона, че техните проблеми и желания се чуват и ще продължат да се чуват. Уверен съм, всички Вие виждате промяната, която се случва, а тя е и благодарение на помощта от Европа. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски. Той се срещна с жителите на Лиляче, Косталево, Паволче и Челопек.

Д-р Иво Ралчовски подчерта, че за настоящия програмен период България получава над 14 млрд. лева.

„Обединена Европа принадлежи на всички нас, защото всяка инвестиция на европейки средства води след себе си икономическо развитие и подобряване живота на хората. Доказателствата за това са милиардите евро, инвестирани в страната ни по линия на европейската солидарност. Без тях много от големите инфраструктурни проекти в страната и в областта ни нямаше да са реалност. Като пример за европейска солидарност и какво ни даде Европа можем да посочим ремонтираните „Крайречен булевард” и „Христо Ботев” във Враца, обновяването на пешеходната зона в центъра на града, ремонта на административната сграда на Община Враца, обновените многофамилни жилищни сгради, ремонт на детски градини и учебни заведения. Наред с изпълнението на големи инфраструктурни проекти в областта се откриват нови предприятия и има засилен инвеститорски интерес. Само през тази година във Враца има двама големи европейски инвеститора, като ще бъдат разкрити над 1 000 нови работни места”, каза още д-р Ралчовски. Той бе категоричен, че всичко това се случва благодарение на ГЕРБ и ще продължи да се случва, ако партията спечели европейските избори.

„Изборите за членове на Европейски парламент ще определят не само бъдещето на Европа, но и мястото на България в нея. Затова призовавам всички Вас да гласувате на 26 май и да подкрепите най-силната листа с номер 12 в бюлетината”, призова д-р Ралчовски.

Своята подкрепа за кандидата от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски изразиха общинският ръководител на партията Малина Николова, председателят на Общински съвет – Враца Румен Антов и общинските Тсъветници Венета Йошева, Нели Стоянова, Хенриета Георгиева, Таня Георгиева и Десислава Димитрова.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Тя европата инвестира, но вие сте шпионите, които прокарвате чуждите за България интереси. Факт.
    Пп. И турция инвестира в заводи в разград и шумен, русия искашше в тръба.
    Какви са разликите?

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.