Климат или климакс? Какво ви става, хорa

След Ане Франк не вярвам на деца герои

Накъде води парадната врата, през която минава и какъв е задният вход

С повече от 30 години опит в модата и живота на висшето общество, Евгени ще отразява за вас горещите моменти от живота на богатите и известните. Лорд Минчев ще се изказва по злободневни теми, ще посочва модните личности на деня, ще бъде в началото и края на червения килим...

Човечеството винаги е имало нужда от пророци, фалшиви или реални, от глашатаи на нови идеи, от всеки приел Божията воля за своя, а от там и за обществена. През последните дни хора в климакс обсъждаха климата - тема, пръкнала се като недоносено дете но в шестнайстата си година.

Навремето ни караха да вярваме в Митко Палаузов, днес очакват да приемем образа на някакво дете, издигнало флагове на климатични ползи, които тепърва трябва да се доказват. Ще кръстя “това дете” Клета Климатсон, като ще си оставя едно малко одобрение, както се прави изобщо с новите идеи. Аз не тръгвам остро, нито обвинително, само с изненада гледам към високата трибуна, дадена му, да оправя световните работи. Кое е това дете, кои са родителите му, кое дава право да стигне до трибуна, която се полага на всички с полезни идеи? Накъде води парадната врата, през която минава и какъв е задният вход? Защо така лековато всички хора поемат идея, идваща от Пипи Дългото Чорапче, но касаеща инак сериозни схващания за света. Ще се смея също така, понеже “Светът е оцелял, защото се е смял”.

А днес Клета Климатсон се дърля на света с призиви, които най-много до подобрят финансовото положение на някои неправителствени организации. Може би и нейното собствено. Оставете клетото момиче, нека поговорим за онези, хванали се на махалото на тази идея, за онези, които превъртат в социалните мрежи и смазват всичко, що дръзне да иронизира или покаже съмнение в тази идеология. Може би правят всичко това докато пушат цигара, наргиле или смъркат каквото им е в дневната доза.

Този климатичен веганизъм може да е полезен да задвижи някои бизнес функции, като “не пийте вода от чешмата, купувайте само бутилирана и био”, “набавете си шишета от чисто стъкло, преминало термична обработка под слънчеви лъчи в Швеция”.

Нека поутихнем малко във възторзите си и доверието си към всичко, което изисква толкова голям шум. Погледнете нетърпеливия за слава и признание поглед на госпожицата и помислете. Иначе не вярвам на деца герои, след Ане Франк, след толкова противоречиви исторически и прочие факти за нея. Разчитам на времето вътре в мен, както пееха Антибиотика. Разчитам на климатът, създаден според полагаемото ни се. А климатът е толкова Божа работа, че не е за плещите на едно дете. То нека първом си оправи собствените проблеми. Казах!

 

Неочаквана комбинация

Хранова дава „Път на любовта” за Дарко

Интересна и неочаквана колаборация се появи на музикалната сцена у нас. Това е дуетът между естрадната прима Маргарита Хранова и младият изпълнител Дарко. Тяхната обща песен е със заглавие “Път на любовта”, а проектът събира одобрение още с първото си завъртане в музикалните платформи.

“С нея се запознахме преди много години на едно телевизионно участие и аз не знаех много за нея и творчеството є. Но това, което запомних е, че е вечно усмихната и пее винаги с усмивка на лице.”, спомня си изпълнителят на “Ара мюзик”, който получава с гордост утвърдителния отговор на колежката си. Видеоклипът е заснет от екипа на режисьора Ненчо Касъмов в 5-звезден комплекс в Банско.

 

Fashion idol

Дмитри Зиади-Кембъл

Един от двамата сина на писателката лейди Колин Кембъл - Дима е звезда извън параметрите на прочутата си майка. Само преди месеци той и брат му Миша станаха знаменитости в шоу за млади аристократи на MTV. Там Дима показа истинска класа и стил, както е било и досега. Кадри от появите на Зиади на британските конни надбягвания Аскот, потвърждават защо наследничките на световни фамилии очакват и търсят вниманието му.

Дима често се появява и на приемите в притежавания от майка му замък Горинг, винаги с един цилиндър напред пред конкурентите, ако изобщо допуска такива. Забележително е чувството му за присъствие, поставило го в топ 15 на най-добре облечените млади аристократи на Острова.

 

Звездно приятелство

Парис Джексън пя с Иво Димчев

Ново световно признание получи Иво Димчев по време на престоя си в Лос Анжелис. След като “Х фактор” в Англия попари амбициите му да се превърне в световна звезда, Парис Джексън се намеси в Съдбата и двамата станаха приятели. Димчев пя на концерт на единствената дъщеря на Майкъл Джексън, а после излязоха и на бар. Българинът покани красавицата да пее след него на концерта му в Париж през ноември в частният клуб на Дейвид Линч и тя веднага прие. Певецът є подари книгата си и няколко тениски с негов дизайн, което поставя началото на едно обещаващо приятелство. Друга известна холивудска звезда, която е идвала на всички концерти на Иво в Холивуд е София Боутела. Двамата често ходят да тренират заедно, но Иво трябваше да я изостави за месец заради турнето си в Европа, Турция и Русия.

Коментари

Задължително поле