Кобрата иска мач през август в Хърватия

Кубрат Пулев се надява мачът му с Антъни Джошуа да е още през лятото. Ивайло Гоцев, мениджър на българския боксьор, изрази надежда, че боят за четири от световните титли в тежка категория, може да се осъществи на 29 август на античния амфитеатър в Пула (Хърватия).

Мястото е страхотно и вече сме постигнали договореност за тази дата“, обяви промоутърът. Еди Хърн, който организира мачовете на шампиона обаче продължава да настоява събитието да е във Великобритания, но по-късно през годината.

Хърватия е една възможна сцена, но Ей Джей има желание да се завърне пред родна публика – призна Хърн. - Предвид несигурността в момента можем да очакваме, че мачът ще е факт през октомври или ноември, когато се очаква мерките тук да бъдат разхлабени.“

Самият Джошуа пък предпочете да коментира завръщането на Майк Тайсън на ринга. За разлика от Хърн, който се изказа пренебрежително да решението на легендата, Антъни се отнесе с уважение към Динозавъра.

Той и Мохамед Али са двете имена от бокса, които всеки по света познава – смята шампионът. - Започнал е от нулата, за да стане най-младия световен шампион. Тайсън беше един от героите ми, когато реших да стана боксьор.“

Коментари

Задължително поле