Кола се запали на „Тракия“ в района на тунела “Траянови врата“

Снимка: АПИ

Временно бе затруднено движението на автомагистрала „Тракия“ в района на тунела “Траянови врата“ заради запалил се автомобил, съобщиха от МВР.

Към 17.20 часа в полицията е получен сигнал за горящ автомобил на автомагистрала „Тракия“ в района на тунела „Траянови врата“, посока София. Инцидентът е възникнал поради техническа неизправност, като при него няма пострадали. Движението обаче за кратко бе спряно в посока София. Пожарът в леката кола е погасен, пътят е обезопасен и към 18 часа движението е възстановено.

Към 17.30 часа, в района на 255-я километър на „Тракия“, на територията на ОДМВР-Сливен , лек автомобил е аварирал, в него леко се е ударил друг автомобил. Няма пострадали, двата автомобила са в аварийната лента и не затрудняват движението.

По-рано , в друг участък от „Тракия“ – при 297-мия километър, на територията на ОДМВР-Ямбол, водачка на лек автомобил е катастрофирала без да засегне друг автомобил. Шофьорката е откарана за оказване на медицинска помощ, но пострадалият автомобил е създал затруднение в придвижването посока София. Патрул на Пътна полиция подпомага придвижванетона трафика, а леката кола вече е изтеглена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България