Колко струва най-скъпо продадената девственост

Продажбата на девствеността предполага влизане в интимни отношения, което означава, че се приравнява на проституция. И въпреки, че в културата на различните народи има утвърдени традиции, които по някакъв начин включват пазарлък, загуба на невинност и заплащане (например ритуалът на мидзуаге в Япония), днес продажбата на правото на „първа нощ“ изглежда , меко казано, екзотично.

Разбира се, различните момичета са изправени пред напълно различни житейски обстоятелства, но всички те се оказват в ситуация на остра финансова нужда. И се решават на доста екстравагантна сделка. В общество, където сексуалното поведение е доста разкрепостено, някои заможни хора изобщо не са против да похарчат няколкостотин хиляди долара за възможността за обезчестяване. Сумите, разбира се, достигат прекомерни стойности. Представяме ви 9 истории за най-скъпите девственици в света.

9-то място - студентката Роузи Рийд, 18 г.

През 2004 г. 18-годишната англичанка Роузи Рийд от Бристолския университет продава невинността си, за да плати за обучението си. „Продуктът“ е обявен на онлайн търг. Повече от 400 души се отзовават на предложението, от които Роузи избира петима подходящи кандидати и след лични срещи с тях избира 44-годишния инженер от британския телеком за победител. За нощ със студентката, мъжът плаща 8 400 лири.

8-мо място - студентката Алина Перча, на 18 години

Румънката Алина Перча, на 18-годишна възраст, продава девствеността си, също за да плати обучението си. Момичето успява да спести 8 800 паунда стерлинги от продажбата на невинността си. Купувачът е 45-годишен италиански бизнесмен. Преди денят Х момичето специално преминава през два медицински прегледа, за да докаже, че този секс всъщност ще й бъде първи.

Както каза самата Алина, италианецът се оказва много по-млад, отколкото очаква, „той дори нямаше бирено коремче“.

7-мо място - 18-годишно момиче от Красноярск

„Продавам девствеността си, имам нужда от 800 000 рубли. Парите са ми нужни спешно, затова продавам най-интимното. Съгласна съм да се видим дори утре! Съгласна съм на проверка." Ето една реклама, която е обречена на успех.

Известен потребител на от интернет Евгений Волнов се съгласява на такава екстравагантна оферта, като плаща дори повече от дължимата сума - 900 хиляди рубли.

6-то място – UniGirl

През 2010 г. новозеландска студентка, известна само с прякора UniGirl, се оказва в тежко финансово положение. Какво мислите, заради какво? Точно така - тя няма абсолютно никакви пари, за да си плати за обучение в университета. Момичето намира изход от ситуацията, като продава девствеността си на онлайн търг за 32 хиляди долара. Крайната цена предизвиква истински шок у момичето, а в коментарите тя признава, че дори не се е надявала на  такъв късмет.

5-то място - Кейти Коблърсън, 24 г.

Кейти Коблърсън чупи всички рекорди, като излага своята невинност в eBay през 2004 г. за 100 000 долара. Рекламата бързо е премахната и съдбата на девствеността на Кейти е неизвестна. Може би е успяла да завърши сделката, използвайки по-малко популярен сайт за търгове.

4-то място - студентката Катарина Миглорини, на 20 години

Не всички момичета решават да продадат невиността си заради обучението си. 20-годишната студентка Катарина Миглорини от Бразилия сключва сделка, за да помогне на жителите на родния си град. Девствеността на момичето е купена от японец на име Нацу, който плаща нереална сума от 780 хиляди долара. За да спечели търга, той трябва дълго време да се съревновава с двама американски бизнесмени.

Парите, събрани от Катарина, са инвестирани в изграждането на къщи за социално слаби слоеве от населението на нейния град.

3-то място - Елизабет Рейн, 27 г.

Мистериозната студентка по медицина Лий Рейн подхожда много отговорно към продажбата на невинността си. Самата тя създава идеалния сайт за търга, където отделна страница е заета от текста с предписаните условия на сделката. Едното от тях е, 35% от продажбата да отидат за осигуряване на образование за жени в слабо развити страни. Сайтът съдържа и галерия от полуголи снимки на Елизабет.

Наддаването продължава дълго време, но през 2014 г., когато цената се повишава до 801 хил. долара, момичето отказва сделката и бързо прекратява търга.

2-ро място - моделът Гарсия Ятако, 18

През 2005 г. перуанският модел Грасиела Ятако се озова в затруднение. Момичето спешно се нуждае от пари за лечение на майка си и по-малкия си брат. Тя не може да спечели огромното количество пари като модел и затова прави отчаяна стъпка и предлага невинността си на онлайн търг. Когато американски бизнесмен предлага на момичето 1,5 милиона долара, тя бързо се отказва от сделката.

„Това изобщо не е трик и аз бях абсолютно сериозна в предложението си“, казва по-късно моделката. „Освен това се опитах да насоча общественото внимание към тежкото положение на хората в Перу.“

1-во място - Натали Дилън, 22 г.

Натали Дилън пуска девствеността си на търг през 2008 г. чрез законния онлайн публичен бордей Moonlite Bunny Ranch. За екзотичната „стока“ момичето получава оферта от 3,7 милиона долара. Тя планира да ги използва, за да си плати магистратурата и очевидно за още нещо. Момичето обявява търга публично в шоуто на Хауърд Стърн.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл