Композиторът Стефан Диомов открива изложба

Композиторът Стефан Диомов открива нова изложба от свои фотографии. "Поради пандемията, която дойде изневиделица не можах да пътувам тази година и реших да направя най доброто заснето от мен. Нарекъл съм изложбата "Светът в 24 кадъра", разказа пред "Труд" Стефанв Диомов. Това е шестата му поред изложба. Неговата страст да пътува по света- всяка година до някоя екзотична дестинация, от шест лета насам се реализира и във фотоизложба, след завръщането му.

Шестата фотоизложба ще бъде открита на първи юли, на същото място, където бяха и останалите- до един от символите на Бургас- Морското казино. Тя ще остане там до първи август. 

"В нея са включени пейзажи, които са ме пленили и са ми спрели дъха. Водопадите "Ниагара", "Виктория", Мачу Пикчу, Гранд Каньон, кадри от Кения и Индия...", обясни композиторът. Той не знае все още кога ще стане възможно следващото му пътуване, но то ще е до Египет или Аляска- две места, които мечтае да посети, но все още не го е сторил.

Тази година Диомов отпразнува 75- ти юбилей. Освен ретроспективната изложба, готви и голям концерт, който ще се състои на 14- ти декември, разбира се, ако няма забрана заради пандемията, обяснява той. В концерта са включени 60 от най- добрите му песни. 

Коментари

Задължително поле