Коя турска звезда сте според зодията

Овен 

Йозге Яъз
Мурат Йълдъръм

Йозге и Мурат първоначално са много далеч от света на театъра и киното. Момичето влиза в Истанбулската академия по комуникации, защото родителите й смятат актьорската професия за несериозна, а мъжът търка гранита на науката във Факултета по машинно инженерство. Но като истински Овни, те непрестанно са привлечени от по-висока цел, която, разбира се, постигат, защото тази зодия се отличава със своята решителност и амбиция. Благодарение на себе си и двете звезди в крайна сметка попадат в света на шоубизнеса, където успяват да стъпят здраво благодарение на упоритата си работа и желанието да се развиват постоянно. В крайна сметка Овните постигат всичко, което поискат.

Телец

Халит Ергенч 
Аслъ Енвер

Всеки знае, че Телците са отлични в работата, въпреки че адаптирането към новите житейски обстоятелства им е доста трудно, тъй като те ценят стабилността и комфорта. Аслъ например е принудена да научи турски от нулата, защото е родена и израснала в Англия. Но тя не само се справя с това, а и доказва, че може да стане достойна актриса. Халит работи едновременно на три места, за да учи в консерваторията и да стане професионалист в своята област. Въпреки че и на двамата им се налага да излязат от зоната си на комфорт, сега и двете звезди не се лишават от нищо. Така да се каже, инвестират в своето безоблачно бъдеще. И всеки упорит Телец ще разпознае себе си в тези успешни артисти.

Близнаци

Керем Бурсин
Таро Емир Текин

От стила на Таро Емир Текин веднага става ясно, че той е творческа, ексцентрична натура и живее според собствените си принципи. Не е изненада, че звездата от „Златно момче“ е зодия Близнаци. Той има собствен поглед към света и нестандартно мислене, което го прави подобен на Керем Бурсин. Все пак актьорът от „Почукай на вратата ми” се пробва и като сценарист, и като продуцент... Майстор на всичко. Както при повечето Близнаци, нещата не са толкова гладки в личния живот на момчетата. Те радват много дамите, но не могат да се спрат само на една. Факт е, че бързо се отегчават от безинтересни връзки. Само Серенай и София успяха да завладеят Керем и Таро, но и те вече са в миналото.

Рак

Ураз Кайгъларолу
Биран Дамла Йълмаз

Чувствителни и нежни тези двама артисти са типични представители на зодия Рак. Всичко за Ураз е ясно: особено ако сте виждали негови снимки с дъщеря му. Раците са прекрасни родители, които са готови на буквално всякакви жертви за децата си. И дори да не е възможно да се поддържа стабилен семеен съюз, раздялата няма да засегне детето. Биран все още не е намерила своята половинка, но не бърза да влезе във връзка с първия мъж, когото срещне. Тя се интересува от четене на книги, прекарва свободното си време със семейството си и не е изключено да си представя своя принц на бял кон преди лягане. Особената емоционалност позволява на двамата актьори да свикнат перфектно с ролите си. 

Лъв

Айтач Шашмаз 
Мерием Узерли

Мерием Узерли е толкова силна личност, че никак не ни учудва зодията й. Звездата от „Великолепният век“ избра себе си, когато напусна проекта, и реши да отглежда сама две дъщери без да обръща внимание на злобните коментари. Това я прави подобна на гордите, самоуверени и доста избухливи Лъвове. По отношение на последното, Айтач не е далеч от колежката си, защото казват, че отговорността за раздялата му с Джемре Байсел е негова. А причината е избухливия му нрав. Като типични Лъвове, двамата актьори са малко егоистични и не са склонни да правят отстъпки, ако нещо не ги устройва. Спомнете си как Мерием донесе бягаща пътека на снимките на историческия проект, за да не губи форма. 

Дева

Хакан Курташ
Мелиса Донгел

Желанието за съвършенство отличава Девите от другите зодии. По тази причина много хора не ги харесват и ако искате да живеете с тях, ще бъде по техните правила. Мелиса от „Почукай на вратата ми” откровено разкри тънкостите на целия си живот, за да спаси сестра си от тиранията на баща й, с която се сблъсква и тя в детството. Донгел не крие и пластичните си корекции и откровено признава, че иска да постигне идеален външен вид. Такава обезоръжаваща честност е характерна само за Девите. Що се отнася до Хакан, той си проби път в света на киното с упоритост. Майка му е икономист, а баща му е лекар. Но той мечтае да тръгне по пътя на актьорската професия и решението му се оказва правилно.

Везни

Алиджан Айтекин
Баръш Ардуч

Последователността и надеждността са две отличителни положителни черти на зодия Везни. А Баръш и Алиджан ги отразяват перфектно. Първо, двамата актьори, макар и различни по „величие“, никога не слагат всичките си яйца в една кошница. Освен че снима сериали, звездата от „Любов под наем” инвестира в съвместен бизнес с брат си, а актьорът от „Почукай на вратата ми” поддържа собствен микроблог и се занимава с дизайн. Като всеки представител на въздушния знак, и двамата мъже се отличават с приятен външен вид, изискани маниери и последователност във всяко действие. Когато зрителите ги видят на екрана, просто не могат да откъснат очи от тях, пленени от невероятния им чар.

Скорпион

Берил Позам 
Къванч Татлъту

Почитателите на Къванч добре познават неговия характер. Актьорът се отличава с избухлив нрав, издръжливост пред препятствията и е известен като скандалджия заради желанието си да бъде винаги прав. Типичен Скорпион, той не търпи половинчати неща и довежда всичко до края. Като кулинарията, която му е не просто хоби, а негов професионален път. На снимачната площадка Къванч често храни колегите си. Берил Позам е не по-малко умела в много неща. Владее психология и социология, говори английски и немски, занимава се и с няколко спорта. Като истинска жена Скорпион, тя кара всеки партньор на снимачната площадка да се влюби в нея, но се разделя с него веднага щом ѝ омръзне.

Стрелец

Афра Сарачоглу
Ханде Ерчел

И двете звездни красавици са типични представителки на зодия Стрелец -обичат да пътуват, непрекъснато се самоусъвършенстват и изглеждат като наистина недосегаеми момичета, за чието сърце трябва да се борят дълго и упорито. Те се отличават с упорит труд и голяма отдаденост, когато става въпрос за това, което наистина обичат да правят. Но щом интересът угасне, желанието за полагане на усилия, което също е характерно за този знак, изчезва. Както всички Стрелци, признанието от другите е много важно и за двете актриси. Те или постигат успех, или изобщо не се занимават с нещо, с което очевидно не могат да се справят. Имат интереси и бизнес връзки в различни сфери на живота.

Козирог

Хазар Ергючлю
Бурак Йозчивит

Бурак Йозчивит е типичен Козирог. Човек може само да завижда на трудолюбието и решителността му, а до правилната дама на сърцето си успя да се превърне и в прекрасен семеен мъж. В конфликти, както показа ситуацията с Неслихан Атагюл, звездата от „Черна любов“ също се държи според принципите на този знак: на нарушителите може да бъде простено, но грешките няма да бъдат забравени. За Хазар Ергючлю може да се каже същото. Родителите на момичето признават, че от ранна възраст си поставя ясни цели и разделя пътя към тях на малки стъпки, за да постигне успех. Сдържаността, лоялността към нейните принципи и спокойствието, позволяват на Хазар да се реализира като успешна актриса.

Водолей

Мерт Рамазан Демир 
Джемре Байсел

След многобройните слухове за скандали с Афра Сарачоглу няма съмнение, че Мерт Рамазан Демир е зодия Водолей. Той обича да опитва нови неща, не се колебае да релаксира в детокс хотели, докато колегите му предпочитат да отслабнат по старомодния начин, а също така често прекарва времето си в компанията на приятели и нови познати, ако той е в настроение. Мнозина обвиняват Мерт в непостоянство, но такива са всички Водолеи. За сметка на това е готов да направи и невъзможното за приятелите и семейството си. Джемре също има много познати, които винаги се радват да я видят, защото ги зарежда с оптимизма си. Сред хобитата на актрисата са спортните коли, което е типично за Водолеите.

Риби

Демет Йоздемир
Неслихан Йелдан

Мечтателната и чувствителна натура на Демет Йоздемир непрекъснато търси начин за изява. Може би затова успя да изиграе толкова добре Санем в „Ранобудна птичка“, която в много отношения прилича на Рибите? Възможно е именно нейната лекота и склонност към фантазиране да са довели Демет до решението да даде втори шанс на Огузхан Коч, който, за съжаление, не оправда очакванията ѝ. Колежката й Неслихан Йелдан пази семейството си от вниманието на обществеността и предпочита да не говори за себе си, така че детството и младостта й все още са мистерия. За съжаление тя се раздели със съпруга си, но стана любяща майка за единствения си син, насочвайки цялата си любов към него.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп