32 цивилни са загинали при бомбардировките на Източна Гута днес

Гинка Върбакова, която купи активите на ЧЕЗ: Нашите намерения са за отговорно отношение към милионите клиенти

Трите момичета, държани затворени в „Люлин”, никога не са ходили на училище

МВР предупреди: Не преминавайте през Дунав мост-2 утре

Наказания в пловдивската Спешна помощ заради отказана помощ на 2-годишно дете

Заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова откри семинар на тема “Изкуството в променяща се Европа – време и граници“

Меркел обеща на Гърция помощ при военна агресия от Турция

Апелативният съд потвърди оправдателната присъда на Алексей Петров за пране на пари

България е партньор по 8 стратегически проекта

Индустриална зона „Загоре” в Стара Загора ще бъде първата в България от модерен тип

Чарли Шийн продава имението си в Лос Анджелис

България и Сърбия подписаха три меморандума за транспорта и социалната политика

Задържаха под стража дилър, заловен в казино

“Изворите” с трите моми в Котел – сред първенците в онлайн фотоконкурс

КРИБ раздаде бизнес наградите за годината 14 от най-успешните лидери с отличия

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (KРИБ) за трета поредна година отличи най-успешните бизнес лидери за 2017 г. На официална церемония в столичния хотел „Маринела” бяха избрани „Мистър и Мисис Икономика“, като тази година носителите на престижните титли са Димитър Димитров, изпълнителен директор и член на Борда на директорите на „Софарма Трейдинг“ АД и Елина Друмева, управител и съсобственик на „Абритес“ ООД.

За останалите 12 приза, разделени в отделни сектори на икономиката, се състезаваха над 60 бизнес лидери. В категорията “Енергиен сектор” беше награден  „Лидл България“ за Логистичния си  център “Кабиле”, а за “Транспорт и логистика” призът грабна „Параходство Български морски флот“ АД. „Била България“ получи статуетката в категорията “Земеделие и хранителна промишленост”, а „Пътстрой-92“ АД зае първото място в сектор “Строителство”. „Галакси Инвестмънт Груп“ ООД е победителят в “Недвижими имоти”, а за “Индустрия” призът грабна компанията „Син Карс Интернешънъл“ ЕООД.

В категория “Финанси и застраховане” статуетката взе „Българо-американска кредитна банка“, а за “ИКТ, аутсорсинг и бизнес процеси” беше наградена компанията „Телелинк“  ЕАД.

Американският университет в България беше отличен в клас „Образование“, а клиниката МБАЛ за женско здраве “Надежда” ООД спечели в група „Здравеопазване“. За “Консултантски услуги” беше наградена „Клийнтех България“ ООД, а за “Търговия и услуги” – фирма „Белаз – София“ ЕООД.

“Индустрията ни е сред първите три или четири места в Европа по ръст и това ни слави по света“, заяви Кирил Домусчиев, председател на КРИБ в своята реч. По думите му България вече е позната за една толкова богата държава – Саудитска Арабия, която до скоро не знаеше за нас. „Всички там питаха какво могат да правят в страната ни и в какво могат да инвестират“, коментира той.

Традиционно от конфедерацията връчиха два почетни златни знака на КРИБ за принос в развитието на българската икономика. Те бяха присъдени на „Минстрой Холдинг“ АД за цялостен принос в развитието на минно-геоложкото дело в България и по случай 65-годишния юбилей на компанията, както и на „Параходство БМФ“ АД за цялостен принос в развитието на българското търговско корабоплаване и по случай 125-годишния от създаването й. За най-добър академичен партньор на бизнеса награда взе проф. д. ик. н. Стати Статев, ректор на УНСС, а специалния приз на списание „Икономика“ получи кметът на Благоевград Стоян Камбитов за развитието на туризма и културата в района. Министърът на туризма Николина Ангелкова връчи наградата на градоначалника.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

 1. Корумпираният
  Гноен цирей на
  Цялата Държава
  Киро Домусчиев
  Се назовава…!!!

  Поради това
  Гласуваме с вота
  На БСП-е сега

 2. Лице на Корупцията
  В цялата страна
  Е корумпиран
  Домусчиев Ага

  Отглеждайте го
  И пазете,
  Па срещу корупцията
  говорете

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.