На 20 август 2019 да почерпят

Сътресения в „Марибор“ преди „Лудогорец“

Ново огнище на африканска чума в Русенско

Край на свободното движение към Великобритания от 1 ноември При Брекзит без сделка гражданите на ЕС няма да имат право на престой и работа

Намериха още човешки останки край Негован

Макрон призова Путин да зачита демокрацията

Няма замърсяване на въздуха от пожара край Ботевград Към момента пламъците са овладяни, съобщиха огнеборците

Цялата територия на област Перник е обявена за санитарна зона заради чумата

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Горски пожар наложи евакуация на най-малко 9000 души на Канарските острови

„Патриотичен фронт” възкръсва за местните избори Уточняват населените места

Виртуални турове сменят ваканциите Чрез добавена реалност ще посещаваме труднодостъпни и защитени места

САЩ тестваха крилата ракета със среден обсег

Доплащаме за лечение по официални тарифи С Наредба на здравния министър ще се избегне нерегламентираното даване на пари

Задължителен ли е медицинският преглед, когато започваме работа

КРС: Комшиите не замърсяват ефира ни

От миналата година досега не са регистрирани трансгранични смущавания на радоиостанции било то руски, украински, румънски, турски, които да работят на точните честоти на българските местни или национални радиа, заяви  д-р Веселин Божков, председател на Комисията за регулиране на съобщенията.

За пример Веселин Божков даде и „ефектът на топлото море“. „В понеделник в Созопол ние регистрирахме 52 български и 24 турски радиостанции. Преди това резултатът е бил 63 на 36. Ден по- късно, в Несебър се чуват само 10 турски станции. С 5 градуса бе паднала температурата и морето бе малко по- бурно“, обясни шефът на КРС в Бургас.

Трансграничното замърсяване на ефира и проблемът с покритието на мобилните оператори. Това са били основните проблеми, дискутирани вчера по време на приемна на Комисията за регулиране на съобщенията в морския град. Общо 13 жалби са подадени по тези въпроси по време на приемната.

Ежегодно с по 10% намаляват жалбите от 2011 г. досега. През  2011 г. и 2012 г. жалбите са били около 5 000, до 2015 г. те стигат до 2 750. Около 43% от всички подадени жалби касаят покритието на мобилните оператори.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.