Крушарски ще плаща лично заплати в понеделник след 16 часа на „Лаута”

Президентът на „Локомотив” (Пд) Христо Крушарски пристига в понеделник след обяд на стадиона в парк „Лаута” в Пловдив и след 16 часа ще раздава лично заплати на всички в черно-белия клуб – футболисти, треньори и служители, които чакат по три и повече месечни възнаграждения.

В момента Крушарски е по бизнес дела в Бразилия, откъдето се прибира в неделя, като следващата седмица у нас се очаква да пристигнат и двама сънародници на Неймар, които той лично е харесал за „Локомотив” (Пд). Собственикът на клуба бе обещал на футболистите си, че ще се разплати с тях най-късно преди старта на новия сезон в Първа професионална лига и преди мача от първия кръг срещу „Етър” (Велико Търново) на градския стадион в Ловеч, но след като за пореден път не спази дадената дума капитанът на отбора Мартин Камбуров си събра багажа и най-демонстративно си тръгна.

„Мартин Камбуров сам си се обади и каза, че иска да напусне. Той вече веднъж направи това и после се върна, но при мен трети път няма да има. След като е решил, няма да го спирам. Кой нормален човек ще носи 200 000 лева до Ловеч в пликове, когато по медиите е излязла информация, че преди мача играчите ще получат парите си. Ние да не сме луди да носим толкова пари дотам, когато това се знае от не малко хора?! Затова лично аз наредих да не се плаща в петък в Ловеч”, декларира босът Христо Крушарски.

Той се закани, че оттук нататък в клуба от „Лаута” ще има ред и дисциплина и няма да цепи басма на никого от „разпасаната команда”, в която се бил превърнал отборът на „Локомотив” (Пд).

Сензационното напускане на Мартин Камбуров час преди началото на мача в Ловеч постави в твърде деликатна ситуация старши треньора на „черно-белите” Войн Войнов. След победата с 2:1 над „Етър” белокосият треньор се опита да замаже конфликта между звездата и капитан на отбора и собственика Христо Крушарски и обяви, че Мартин Камбуров почувствал болки в коляното и затова не го вписал в тимовия лист за двубоя с „виолетовите”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт