Късмет за Козирозите и романтика за Стрелците - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Предпазвайте се от финансови неуредици в днешния ден. Не допускайте да ви манипулират, за да работите в нечия полза. Ако видите, че не сте в състояние да се справите с работата си, отложете уговорените делови срещи, но се заемете със служебните си задачи. Очаквайте приходи. Ще се изострят отношенията с брачния ви партньор, мили дами. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина.

ТЕЛЕЦ

Материалните ви стремежи, които могат да почакат още известно време, са причината за трудностите, които срещате на работното място, но това е вашата цел и ще я постигнете. Печелите неприязънта на колегите си заради умението да се справяте с всичките си проблеми, което също ви носи приходи и признание. В семейството ви назрява конфликт, скъпи дами. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за изневярата си. Не и с проява на агресия. Сексът с брачната ви половинка ще остане задълго само в мечтите ви. Не се домогвайте до това.

БЛИЗНАЦИ

Поднесете новите методи и новите си идеи, които искате да внедрите на работното място, но само за обсъждане, без да ги налагате на мита. Обяснете на колегите си, че и те ще имат полза от тях. Пред вас е успешен ден както в личен така и в професионален план. Заредете се с оптимизъм и не се отклонявайте от пътя си. През деня се заемете със задълженията си у дома. Не се заяждайте с близките си, ако отказват да ви помогнат. Избягвайте изясняване на отношенията с интимния си партньор. Докажете на любимия, че сексът ви доставя удоволствие.

РАК

Въпреки притесненията ви, ще получите очаквано и заслужено признание, защото блестите с интелекта си. Емоцията ви връхлита от сутринта, ако си внушите, че денят ви не е успешен. Подадете ли се на песимизма си ще провалите шанса си да блестите в ореола на успеха, който е до вас. Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо и да се отдалечите. Вечерта останете с близките си. Не харчете пари за ресторанти с приятели. Несемейните да не си позволяват сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими.

ЛЪВ

Бъдете отговорни на вашето работно място и не се разпилявайте в губещи времето ви занимания. Търпеливо приемайте критиката. За да постигнете замисленото във връзка с вашите планове, се вслушвайте в съветите на колегите си, особено ако вече са минали по вашия път. В разговорите с любимите ви не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра, мили жени. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да му докажете колко сте всеотдайни в чувствата си и му доставете незабравими сексуални наслади.

ДЕВА

Имате възможност да подобрите материалното си състояние и да направите печеливша инвестиция чрез успешни преговори. Започвате да се изнервяте от постоянните претенции на ваш партньор, който спекулира с желанието ви да сте полезни. Изяснете отношенията си и се заемете със служебните си задължения. Семейните жени да не забравят и себе си, да се разкрасят и заредят с добро настроение, преди да се приберат. Ново романтично запознанство ще споходи несемейните. Сексуалният ви живот отново изисква да сте активната страна. Не пренебрегвайте любимия си.

ВЕЗНИ

Ако сте си направили планове как да вложите парите си не ги споделяйте на маса с хора, които ви завиждат и са готови да ви удавят в капка вода. Не пропилявайте възможността за успех, може скоро да не се повтори. От вас зависи да се освободите от емоционалната си нестабилност, а и деня ви обещава както приходи, така и шанс да покорите нов професионален връх. Самотните жени ще срещнат подходящ партньор, но трябва внимателно да преценяват новите си познати, за да не сгрешат в избора си. Ако сте влюбени, и чувствата ви са споделени, споделете без колебание и вашите.

СКОРПИОН

Въпреки че деня е напрегнат и сте изнервени, не пропускайте успешните начинания. Не проявявайте безпричинна агресия към колегите си, заради нежелание да ви обърнат внимание, ако сте решили да си дадете минути отмора, а те са заети защото ще си спечелите неприятели. Вашият успех е гарантиран, а също и приятните емоции, които може да си създадете вечерта. Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните жени могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си.

СТРЕЛЕЦ

Вашата лична отговорност ви гарантира успех. Не мислете за промяна на работата си, защото тежите на мястото си и ще съжалявате. Бъдете решителни и не допускайте ваши колеги, подвластни на песимизма си, да провалят планираните задачи, въпреки че компромисът е невъзможен. Колкото по-бързо се приберете днес при любимия си, толкова по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на чувствата си. Обидени сте на интимния си партньор, че сексуалният ви живот не отговаря на желанията ви. Бъдете готови на компромиси.

КОЗИРОГ

Днес сте във върховата си форма. Не обмисляйте инвестиции. Успехът ще бъде с вас, ако се заемете с допълнителни задачи. Не се колебайте, а бъдете дейни. Успявате във всички начинания. Предпазвайте се от ненужни разходи, които може да дестабилизират финансовото ви състояние. Пазете се от чаровен ухажор, който се опитва да се вмъкне в живота ви, но не защото ви обожава, а защото завижда на партньора ви. Липсва ви хармония в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите, вместо за изневерявате.

ВОДОЛЕЙ

Не ви съветвам да уговаряте сделка с недвижим имот, дори и да сте я планирали, защото няма да е във ваша полза, а изненадите, които ви очакват са свързани с финансови загуби. Не закъснявайте за работа, ако сте дежурни и сте натрупали закъснения. Може да си изпросите понижение, което ще ви нарани. Не са изключени проблеми с мъж, към които изпитвате силно привличане. Семейните жени, разочаровани от зачестилите проблеми в семейството, са склонни към изневери и сексуални контакти веднага след запознанство в този ден. Проблемите им са сигурни.

РИБИ

За вас този ден е свързан с успешни начинания и сбъднати мечти, въпреки че не сте го очаквали. Не се поддавайте на песимизма си и не изпадайте в ненужна депресия, а бъдете борбени и самоуверени - това ви позволява Съдбата и ви подкрепя. Има защо. Ще го осъзнаете още преди края на работното време. Желанието да сте отдадени в полза на хората няма да се хареса на близките ви, с които ще се изпокарате. Само ако сте искрени в разговорите и чувствата си, можете да разчитате и тази вечер на хармония и на сексуални изживявания с любимите си хора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп