Легендата Кончита Мартинес разбуни духовете: С Мугуруса сме като Брад Пит и Дженифър Анистън

Испанската легенда Кончита Мартинес даде още храна на слуховете, че голяма част от тенисистките са лесбийки. 47-годишната Мартинес е треньор на първата ракета на родината си в момента Гарбине Мугуруса.

„С нея сме като големите двойки, като Брад Пит и Дженифър Анистън – заяви Кончита, която не крие, че предпочита жени. - Мисля, че това се вижда и от играта й на корта. Сега е много по-агресивна и играе най-добрия си тенис.“

Тази сутрин Мугуруса излиза в битка за място на полуфиналите с Анастасия Павлюченкова (Русия), а в другия четвъртфинал Симона Халеп ще спори с Анет Контавейт (Естония). Румънката също дължи добрата си игра напоследък на близостта с треньора.

„Не можех да остана дълго без работата с нея – призна наставникът й Дарън Кейхил, който отново е в ъгъла й след кратка пауза. - Чувахме се доста често, дори когато не работехме заедно. Тя е като част от семейството ми. Когато казах на дъщеря ми, че оставям Симона, за да отделям повече време за нея, тя се разплака.“

Все пак за Халеп се знае, че си има приятел – бизнесменът Тони Юрук, с когото прекара заедно новогодишните празници. В края на миналата година обаче тенисистката отхвърли слуховете, че двамата вече са сгодени и имат насрочена дата за сватбата.

Коментари

Задължително поле