Летим до Дубай и Корфу за празниците през май

Дубай, Корфу, Родос, Крит, Солун, Будапеща, Киев са само част от новите редовни линии на националния ни превозвач „България Еър“, който пуска полети до над 10 нови дестинации в Европа и Азия от пролетта на 2021 година. 

За Дубай са планирани три полета за майските празници – на 30 април, 5 май и 10 май, като редовните полети по линията ще се изпълняват от 30 септември с два полета седмично – всеки четвъртък и неделя с удобно разписание и възможност за двупосочна връзка с тръгване от Варна. Билетът до арабския оазис ще струва от 169 евро за еднопосочен и 309 евро за двупосочен.

В края на април стартират и първите редовни директни полети до Будапеща и Киев, а за празничните дни от 21 май стартират и новите гръцки дестинации – Солун, островите Крит и Родос. До Солун ще летим едва за 46 евро в една посока и 86 евро за отиване и връщане, а до Родос - 89 евро за еднопосочен билет и 169 евро за двупосочен.

На 11 юни предстои да се изпълни и първият директен полет на „България Еър“ до великолепния йонийски остров Корфу, чиито билет ще струва на цена от 89 евро заотиване и 169 евро в двете посоки.

Авиокомпанията възстанови редовните си линии между София и Санкт Петербург и между София и Валенсия, за сезон лято 2021, като билетите за тях също вече са в продажба. Съвсем скоро „България Еър“ ще обяви и стартовата дата за още една нова редовна линия до Тенерифе, както и до още много други екзотични кътчета, до които досега можеше да стигнем само с чартърни полети.

От превозвача напомнят, че в самолета по време на полета ще ни трябва предпазна маска, а за момента не планират да въвеждат задължителен отрицателен PCR тест, при качване на борда на самолета. 

Коментари

Задължително поле