Либералите водят кампания, от която струи едно такова арогантно усещане за предизвестена победа

Снимка: Булфото
Васил Терзиев

Либералите водят кампания, от която струи едно такова арогантно усещане за предизвестена победа. Наредили са си мача, преброиха 190,000 гласа в столицата на парламентарните избори и сега сякаш чакат да им се поднесе на тепсия "полагащото им се". Сякаш София им е родово наследство, като апартамент, който си наследил от дядо си.

Първо издигнаха един напълно сламен кандидат с нулеви индикации някога да е отстоявал политически, камо ли идеологически, възгледи. Очевиден фигурант, който обикаля с 20 ПР-а навсякъде, води си другарче за подсказване по интервютата, оставя други да му пишат онлайн статусите. Човек хем без някакъв видим плам да се занимава 4 години с колчета и плочки, хем без идеологическия заряд за по-голямата политика.

Вместо да си дадат зор да представят някаква конкретна и смела визия за бъдещето...просто повтарят вяли, посредствени послания и фрази, извадени от средностатистическа, корпоративна PowerPoint презентация. "Предай нататък" , "Ти можеш", "Васил слуша"...

Чакам всеки момент да преведат нещо за "Togetherness" и "Our company values".

И са толкова спокойни в победата си, че не можаха да изчакат дори да минат изборите, за да почнат да си раздават милиони от фондовете. На фирми, в които участват не само Петков, Василев, Безуханова, ами и самият им кандидат кмет - Терзиев.

Сериозно, вече сте милионери, не можехте ли да изчакате до ноември?

Добре де, на фона на тези хора наистина ли е толкова трудно да намерим един читав човек, който да застане на пътя на арогантния, крадлив, лицемерен розов Либерализъм, почувствал се по цял свят - а от съвсем скоро и в България, като безспорен господар?

Сериозно ли сме на път да позволим на Пепе-Дебе-Сесе да вземат столицата на държавата ни, източника на 40% от БВП-то ни, домът на една трета от народа ни?

https://www.facebook.com/kr.szkwarek/posts/pfbid0GUpXectBREoWLcqREmaWk6mPiSiZ3SRMPoxUJpExs7haZuAXY6ELYmJVyjJm3HEnl
Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари