Лиляна Павлова: ГЕРБ предлага реална подкрепа за икономиката при стабилно управление

Предлагаме реална подкрепа за икономиката на България при стабилно управление на държавата. Това заяви на среща с представители на ръководството и служители на най-голямата строителна компания в България „Главболгарстрой” водачът на варненската листа на ГЕРБ Лиляна Павлова. Тя апелира на 26-и да направим разумен избор, за да не влиза държавата в спирала от избори и да не се допуска срив в икономиката.

По време на срещата хората отправиха въпроси, свързани с програмата за саниране. Павлова изрази категорична увереност, че програмата ще продължи. „Не трябва да допускаме България да бъдем последните в Европа със стари, неугледни блокове. Животът на тези сгради трябва да бъде удължен. В началото опонентите ни отправяха много критики, но с времето хората се убедиха, че програмата е аполитична. Първите санирани блокове са по-топли, по-уютни и сметките за отопление на домакинствата в тях намаляха”, мотивира се Лиляна Павлова.На въпрос дали ще бъде намалена административната тежест за бизнеса Павлова потвърди ангажимента на ГЕРБ по служебен ред да се изискват необходимите документи, за да няма непрестанно тичане от гише на гише.

Работниците попитаха водача на варненската листа на ГЕРБ и дали се очаква поскъпване на винетните стикери. Павлова разясни, че не се предвижда повишаване на цените им, а промени в системата с цел постигане на по-голяма справедливост.

Тя бе категорична, че изграждането на автомагистрала „Хемус” е стратегически приоритет за ГЕРБ и в управленската програма на партията е разписано ускореното й завършване в рамките на следващ мандат. „Много е важно да направим и пътната връзка към Игнатиево, както и да продължим ремонта на Аспаруховия мост”, заяви Павлова. Тя допълни, че с изграждането на икономическата зона за иновации и развитие, за която вече бе подписан меморандум между общините Варна, Аксаково, Белослав и Девня, ще се създадат предпоставки за привличане на нови инвеститори и разширяване на производствените мощности в региона.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле