Кюстендил е блокиран от униформени

Зоран Заев заяви, че споделя наградата от Мюнхен с Бойко Борисов

Нинова призова депутатите на БСП да напуснат парламента

Възрастен мъж от Козлодуй загина след пожар в дома му

НКЖИ отхвърля версията за счупената стрелка, причинила дерайлирането на товарния влак

Без Владо Карамазов в „Откраднат живот“ Ралица Паскалева се забърква в любовна драма

Автобусът на годината e хибриден Mercedes Citaro спечели конкурс

Един мъж е починал, а други петима са пострадали при сбиване в центъра на Кюстендил

Тежко е състоянието на 9-годишно дете, болно от морбили

Най-малко 8 души загинаха и над 50 бяха ранени при пожар в квартал в Бангладеш

САЩ търсят европейско присъствие в Североизточна Сирия

Дерайлиралият в Пловдив влак е изправен и ще напусне гарата

Елизабет Олсън: Не съм позьорка Сестрата на близначките Олсън е на върха

Мей призова консерваторите да подкрепят споразумението за Брекзит в Камарата на общините

Изборът на Тръмп за посланик на ООН се оттегля след „изтощителни“ два месеца

Лихва от 3.9% по ипотечен кредит от Алианц Банк до края на годината

До края на годината Алианц Банк предлага промоционален ипотечен кредит с изключително атрактивна лихва – от 3.9% годишно. Максималният размер на ипотечния кредит в Алианц Банк е 500 000 лева, а максималният срок – 30 години. От Алианц уточниха, че кредитът може да бъде използван както за покупка и строителство на жилищен имот, магазин и офис, така и за рефинансиране на съществуващи заеми в други банки или за покриване на текущи нужди.

„През последните месеци пазарът на имоти се раздвижи и предлага добри възможности за придобиване на нов дом. Като част от групата на Алианц, с промоционалните условия предоставяме възможност на клиентите да получат кредит на едни от най-ниските ценови нива на пазара и да ги улесним в покупката им на дом” – коментира Росен Станимиров – изпълнителен директор на Алианц Банк България.

Освен преференциалните лихвени условия, Алианц Банк предоставя на клиентите с ипотечни кредити и безплатни застраховки Имот и Живот за целия срок на кредита.

„Фокусирайки основно внимание на лихвата при тегленето на заем, много от клиентите забравят за един друг разход, а именно застраховките – имущество и живот. Застраховките за дома са задължително условие при всички банки. Алианц Банк България се грижи за сигурността на клиента като поема за своя сметка освен застраховката на имота, и застраховка Живот на кредитополучателя за целия срок на кредита. Това спестява значителни разходи на клиентите и в същото време осигурява спокойствие при възникване на неблагоприятни събития“ – допълни  г-н Станимиров.

Алианц Банк България е част от една от най-големите финансови институции в света и водещ застраховател в Европа. Банката е с най-високият възможен дългосрочен кредитен рейтинг, даван за банка в България „ВВВ+”, който е потвърден от Международната рейтингова агенция Fitch Ratings Ltd. Перспективата е стабилна.

Промоционалните условия на Алианц Банк са валидни до 31.12.2016 година.

При новите условия, за жилищен кредит в размер на 100 000 лева и срок на погасяване 20 години с равни месечни вноски в размер 600.72 лв. при 3.9% плаващ лихвен процент, годишният процент на разходите (ГПР) е 4.13% (с включени разходи и такси за проучване и изготвяне на становище по искането за кредит – 0,25% от размера; за оценка на обезпечението – 120 лева с ДДС; за изготвяне на документи за вписване на ипотека – 135 лева; за годишно обслужване на кредитна карта 40 лева; за SMS известяване – 6 лева; за месечна поддръжка на сметка 1.50 лева). Общата дължима сума е 145 856.76 лева.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.