Лондончани въздишат по жената на футболист

Футболистът Симоне Дзадза облече екипа на "Уест Хам", а гаджето му Киара Биази побърка всички още с кацането си в Лондон. Красавицата публикува снимка в социалната мрежа с текст: "Не се закачайте с нас".

Експлозивната брюнетка, която работи като модел и блогър, определено знае как да попада в светлината на прожекторите. Биази е сред най-харесваните футболни гаджета и вече има над 92 000 последователи в "Туитър" и още над 760 000 в "Инстаграм".

Бившият нападател на "Ювентус" е луд по Киара, която винаги е зад гърба му. Той отнесе много подигравки, след като изпусна дузпа за Италия на 1/4-финала на Евро 2016 срещу Германия. Тогава в шегите по негов адрес беше засегнат и личният му живот.

"Ако прави любов, както бие дузпи, човек може да каже единствено: Горкото момиче!", гласеше едно от многото подхвърляния по адрес на Дзадза. Г-ца Биази не остана безразлична към това и веднага нападна хейтърите. "Успокойте се - написа Киара, - при мен той вкарва винаги. Има такива като Симоне, които пропускат веднъж, и други, които не успяват през целия си живот".

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена