Лорън Кохан иска героинята й да умре от старост

Актрисата се надява “Живите мъртви” да приключат с 40-годишен скок във времето

В интервю за NME, Лорън Кохан, изпълнителката на ролята на Маги в телевизионния сериал “Живите мъртви”, разказа за желанието си за предстоящия финал на това прочуто пост-апокалиптично шоу. Актрисата сподели, че много би се радвала, ако нейната героиня в поредицата завърши с епилог, пренасяйки зрителите с 40 години след основните събития: 

“Би било много, много готино, ако прескочим четиридесет години напред. Ще изглежда супер ефектно и въздействащо като видите кадър с много стари ръце. Ще отнеме цяла минута, за да познаете на кого точно принадлежат тези ръце. Когато разберете чии са, къде са, в какво състояние е светът сега, какво означава всичко и кой е до нея... Може би това са последните дни от живота на Маги. Може би тя ще умре без участието на зомбита? Такава е идеята.”

Последният епизод от десетия сезон на “Живите мъртви” се излъчи на 4 октомври, но поради необходимостта от промяна на плановете на фона на пандемията от коронавируса, създателите на шоуто решиха да заснемат още шест епизода към този сезон. Премиерата им се очаква догодина. Освен това наскоро бе официално обявено, че предстоящият единадесети сезон ще бъде последният за хитовата поредица - той ще започне през 2021 г. и ще завърши през 2022 г.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали