Малък самолет се разби край Франкфурт, трима души загинаха (ВИДЕО)

Сред жертвите е съсобственичката на втората най-голяма авиокомпания в Русия

Трима души загинаха при катастрофа на малък самолет, който се разбил в градина с аспержи, южно от германския град Франкфурт, съобщава БТА. Шестместната машина паднала в село Ерцхаузен.

Асошиейтед прес цитира полицията, че загиналите са пилотът и двама пътници. Самолетът е излетял от Франция към германския град Егелсбах. Близо до мястото на катастрофата има малко летище. Районът е блокиран.

ТАСС съобщи, че съсобственичката на втората по големина авиокомпания в Русия "S7 Airlines" - Наталия Филева, е загинала в катастрофата на частния самолет "Epic LT" при заход към летището в Егелсбах. Според пресслужбата на компанията обстоятелствата на трагедията не са известни.

По същото време, на няколко километра от самолетната катастрофа, са се блъснали челно полицейска кола и друг автомобил и са загинали двама души, посочва ДПА. Полицейската кола пътувала с висока скорост към мястото на самолетната катастрофа. Ранени са трима от пътниците в полицейския автомобил, а двамата загинали са били в другата кола, уточнява ДПА.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа