Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Офроуд специалист за най-трудните мисии Екстремният пикап Ford Ranger Raptor вече ще се продава в България

Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Средновековни комикси разкриват историята на Охрид В онези векове ръкописните книги са представлявали произведения на изкуството

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Масови проверки в Сливен и областта Установиха 300 нарушения на пътя, глобяваха и пешеходци

Масови проверки на превозни средства, игрални зали и заведения бяха извършени в продължение на 6 часа на 4 февруари от органите на реда в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица.

В акцията са участвали 90 полицейски служители и 30 служебни автомобила, както и специализираните сили при ОД на МВР, съобщиха от там. Проверени са 491 превозни средства и 718 лица. Установени са близо 300 нарушения на Закона за движение по пътищата. Иззети са 7 шофьорски книжки за неплатени глоби или липса на застраховка.

Установени са 52 нарушения на скоростта. Съставени са актове и фишове за неизползване на обезопасителните системи в автомобилите. Наложени са глоби на 12 пешеходци за неправилно пресичане и създаване на предпоставки за пътни произшествия. В Нова Загора са иззети 8 амуниции за конски впряг за извършени нарушения по наредбата на общината. Следи се дали превозните средства с животинска тяга са оборудвани със светлоотразители и дали са видими за останалите участници в движението.

По време на операцията служителите на реда са оказали помощ на възрастен водач да отстрани технически проблем със светлините на колата си.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.