17-годишното момче с COVID 19 е от Карнобат

Варна губи над 900 млн. лв. при провал на летния сезон 25 000 работни места са в риск заради кризата с COVID-19

Пациентът с коронавирус от Казанлък е изписан

Мъж под карантина се разхожда из Кубрат, друг си пазарува по магазините

В Котел удължиха срока за плащане на данъците с отстъпка

Сезираха полицията за грубо отношение към доброволец

Иван Гешев: Доказателствата на СГП за пробива в системата за случайно разпределение на делата ще бъдат публични

Муфлонче се роди в санданския зоокът

Свлачище затвори временно пътя между Асеновата крепост и село Лясково

Община Благоевград дари защитни костюми и шлемове на МБАЛ-Благоевград

9 служители на реда са дали положителни проби за коронавирус

Болницата в Белоградчик блокирана

Гърция пусна телефон за психосоциална подкрепа

Бургазлии ръкопляскат на медиците и на българите от балконите си Тони Димитрова занесе на пенсионер рисунки от внучетата му

Парламентарната комисия по бюджет и финанси прие на второ четене актуализацията на държавния бюджет

МБАЛ „Св. Анна“ получи приза „Болница на 2019 година“ Гинеколог от Варна оглави националната класация "Достойните лекари"

Варненската МБАЛ „Св. Анна“ получи приза „Болница на 2019 година“ в Националната кампания „Достойните лекари“ 2019, за който се състезаваха над 200 от водещите лечебни заведения в страната. Инициативата се провежда за трета поредна година при огромен интерес, като за първи път в рамките на кампанията се връчва и награда за болница, ползваща се с най-голямо доверие сред пациентите.

Над 10 000 души са дали вота си за медици и лечебни заведения чрез онлайн гласуване в периода 18 март – 3 април. Медик от „Св. Анна“ спечели и индивидуалната награда в класацията, в която бяха номинирани над 500 лекари от различни специалности от страната. Акушер-гинекологът д-р Станислав Славчев има 11 г. стаж като спешен медик, а от 2009 г. е част от екипа на клиниката по гинекология в „Св. Анна“ и е асистент към катедрата по Акушерство и гинекология в Медицински университет-Варна. „Няма как да не сме признателни за доверието и високата оценка. На тази награда в МБАЛ „Св. Анна – Варна“ най-много й отива да я получат колегите от спешния център, тъй като това е спешната болница на Североизточна България“, коментира изпълнителният директор на здравното заведение д-р Красимир Петров.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.