Коронавирусът може да остане жизнеспособен до 3 дни при подходящи условия

Без зони за платено паркиране в София до 12 април

Геймингът спасява Формула 1 и НАСКАР

Тодор Кантарджиев: Позабавихме нещата, сега е най-важна самодисциплината на българите

Случаите на коронавирус в света са близо 600 000

Уикенд посвети албум на Бела Хадид Чувствата на рапъра към модела не са изстинали

Вокалистът на „Рамщайн“ няма коронавирус

Гуми се регенерират автоматично Реално няма опасност от спукване

Красимир Вълчев: Учебната година вероятно ще бъде удължена до юли Матурите рано или късно ще бъдат направени, но няма да са онлайн, обясни министърът

23 варненци ще плащат по 5000 лв. глоба заради разходки в Морската градина

Интелигенцията и Църквата Добрата книга, пълна с истина и мъдрост, не е създадена от печатаря, макар че е дело на неговите ръце

Емил Караниколов: Държавата има отговорсност към всеки човек и бизнес Трябва да направим всичко възможно, за да може българинът да остане на работа, заяви министърът

Отстраниха аварията на водопровода в Перник

Може ли с честен труд човек да натрупа състояние?

Китай съобщи за нови случаи на коронавирус

МВР: Продължават операциите в малките населени места

Продължават операциите с участието на Специализираните полицейски сили в малките населени места, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Контрол на криминалния контингент, проверки на микробуси и превозни средства с животинска тяга за предмети, обект на кражба, и обходи на селата от община Нова Загора са обект на специализирана операция с участието на Специализираните полицейски сили при ОДМВР-Сливен. От 10 до 16 часа вчера групата за бързо реагиране взе участие в акция, съвместно със служители на районното управление в Нова Загора, с цел превенция и противодействие на престъпленията срещу имуществото и против личността.

Отчетена бе добрата практика специализираните полицейски сили да подпомагат този вид операции с цел да се засили полицейското присъствие в по-голяма част от селата и особено в по-отдалечените и по-слабо населени местата. Тяхното участие е свързано основно с превантивна дейност, целяща гарантиране на обществения ред, наблюдение и контрол на лицата, склонни към извършване на противообществени и криминални деяния.

При вчерашната операция са извършени обходи и контрол в селата Събрано, Стоил войвода, Загорци, Подслон и Езеро. Проверени са 93 автомобила и превозни средства с животинска тяга, 126 лица и обекти на територията на РУ-Нова Загора.

Констатирани са 32 нарушения. Съставени са актове и фишове по ЗДвП и ЗБЛД.

По време на операцията не е допуснато провеждането на нерегламентиран пазар за животни в село Събрано.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.