Мелания Тръмп изпрати писмо до Борисов, благодари му за подаръците (СНИМКА)

Снимка: Архив

Шалът с традиционна шевица и розовото ни масло са жест за приятелството между България и САЩ, пише премиерът

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп е изпратила благодарствено писмо до премиера на България Бойко Борисов. В него тя благодари си за красивите подаръци, които е получила от министър-председателя по време на посещението му в Белия дом, а именно - шал с традиционна българска шевица, както и българско розово масло.

Борисов публикува писмото в официалния си профил във Фейсбук, като заяви, че това е още един жест за приятелството между България и САЩ.

"Радвам се, че Мелания Тръмп високо е оценила красотата на българската шевица и нашето розово масло, с което сме прочути в цял свят. Шалът с традиционна шевица и българското розово масло, които й подарих по време на посещението ми в Белия дом, са още един жест за приятелството между България и САЩ. Връзките между нашите две държави никога не са били по-силни. Тепърва ще засилваме сътрудничеството във всички сфери. Още веднъж благодаря на Мелания Тръмп и на президента Доналд Тръмп за гостоприемството във Вашингтон. Те винаги са добре дошли у нас", пише премиерът.

Коментари

Задължително поле