Мерием Узерли се завръща с нов турски сериал

"Зрителят няма да се откъсне от екрана!", вещае актрисата

Известната турска актриса Мерием Узерли се завръща на екраните в нов мини-сериал след петгодишно прекъсване, става ясно от нейно интервю за "Post".

Тя казва, че е възхитена от сценария за новия проект."Това е мини сериал от 10 епизода. Макар че това е всичко, което мога да кажа, ще добавя, че зрителят няма да може да се откъсне от екрана. Сценарият е толкова страхотен, че публиката ще остане изумена ", предвещава звездата.

Спомнете си, че в едно от интервютата, направени по време на посещението на Мерием в Москва, тя призна, че най-голямата й мечта е роля в един от филмите, продуцирани в Русия.

В Руската федерация актрисата е изключително известна със сериала "Великолепният век", в който тя изигра ролята на Хюрем Султан.

Мерием Узерли, която присъства на Московския филмов фестивал, представяйки филма "Кошера", изуми руските фенове. Самата поява на звездата предизвика истинска суматоха сред феновете на поредицата "Великолепният век": актрисата беше изчакана в хотела, където раздаде автографи и направи общи снимки с почитателите си .

Мерием, както винаги, изненада феновете и с шикозните си тоалети, които тя демонстрира по фестивалната пътека, но чантата на звездата, с която участва в една от московските фотосесии, привлече повече вниманието на обществеността.

Дамската чанта Chanel на стойност 32 хиляди турски лири привлече вниманието на потребителите в социалните мрежи. Мнозина нарекоха аксесоара "чантата на годината".

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали