Индия създава хиперзвуково оръжие

Прокуратурата протестира оправдателната присъда на Веселин Марешки

Гери Малкоданска кръсти сина си

Премиерът Бойко Борисов: Отнасяме се като добри стопани към България НСИ отчита бюджетен излишък от 1 921 млн. лв. за 2018 г., дългът на сектор „Държавно управление“ намалява до 22,3% от БВП

Смядово в траур за загиналото семейство при адската катастрофа край Омуртаг

Дженифър Лорънс се омъжи От сватбата й има само една снимка

Потрошиха джип на полицията във Видин

Военни иззеха невзривен боеприпас, открит край Пловдив

Сергей Лавров: Отношенията между Русия и България са основани на дълбоки исторически и културни традиции Работата по второто разклонение на „Турски поток“ ще бъде завършена в срок през 2020 г.

Паспортната дирекция с удължено работно време във връзка с предстоящите избори

Горски педагози демонстрираха авторски уроци Правят сайт и учебно помагало

Германия обмисля да изгради собствен космодрум

Арестуваха двама афганистански мигранти за изнасилване на непълнолетно момиче в София

Посланикът на Русия: „Балкански поток“ ще изведе руско-българските отношения на качествено ново ниво

Миньорите влязоха в рудник „Оброчище“

Първа смяна на миньорите от рудник „Оброчище“ е започнала работа в петък сутринта, съобщават официално от Министерството на енергетика.

След телефонен разговор на служебния министър Николай Павлов и със съдействието на омбудсмана на РБ Мая Манолова са проведени преговори между протестиращите работници и концесионера на мините“Евроманган“. За да се гарантира нормална атмосфера по молба на министър Павлов вътрешният министър Пламен Узунов е осигурил полицейско присъствие в района на протестните действия.Постигнато е споразумение за увеличаване на трудовите възнаграждения на всички работещи в предприятието със 158 лв. от 1 април т.г.

Ваучери за храна ще се дължат и за работа през почивни дни и положен извънреден труд. Медицински прегледи ще се извършват веднъж годишно, като следващите прегледи ще се проведат в 3-месечен срок. Възнагражденията за положен нощен труд ще се увеличат от 28 на 30 ст. на час. Дните на протеста от 9 до 23 март включително ще се начисляват като платен годишен отпуск. За разговорите е бил информиран и министър-председателят Огнян Герджиков.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.