Младежкото ДПС номинира Делян Пеевски и Джевдет Чакъров за съпредседатели на партията

Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов са новоизбраните съпредседатели на Младежко ДПС, съобщи пресцентърът на ДПС във фейсбук. Днес се състоя IX-та Национална Конференция на Младежко ДПС. В нея участваха над 500 делегати.

Младежите избраха Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов за съпредседатели на Младежко ДПС и номинираха Делян Пеевски и д-р Джевдет Чакъров за съпредседатели на ДПС.

Това се случи две седмици преди Националната конференция на партията, която ще избере лидер на ДПС.

В обръщение към делегатите почетният председател на ДПС Ахмед Доган заявява, че "съпредседателството на двама председатели на Младежко ДПС цели да активира повече млади хора във вземането на решения за вашето настояще и бъдеще".

Ако искате да се занимавате с политическа дейност, на първо място е необходимо да си дадете сметка: в каква степен можете да представлявате себе си, защото ако не можеш да представляваш себе си, ти не можеш да представляваш и другите. Демокрацията е представителна и се основава на способността ни да представляваме група хора, общност, общество и т.н.. "Умението" ни да представляваме другите е една функция от неопределена оценъчна сплав на нашата самооценка, съчетана с дифузните оценки на обществото за нашата специфична опция за евентуално представителство на другите, се казва в обръщението.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика