Мората влезе в историята на Висшата лига

Алваро Мората е първият играч във Висшата лига, успял да вкара гол и да асистира в първите си два домакински мача от сезона. Това стана факт, след като испанският нападател на „Челси“ се разписа при успеха над „Евертън“ с 2:0. Бившият играч на „Ювентус“ и „Реал“ бе точен след удар с глава, а преди това даде ключов пас за попадението на Сеск Фабрегас.

Загубата бе първа за „карамелите“ през новия сезон, след като преди това взеха точка от „Манчестър Сити“ и надвиха „Стоук“ с 1:0.

Това бе и първият мач за Уейн Руни, нападателя на гостите от Ливърпул, след решението да се откаже от националния отбор на Англия.

В друг мач от същия кръг „Уест Бромич“ и „Стоук не се победиха, завършвайки 1:1.

В същото време мениджърът на „Манчестър Юнайтед“, португалецът Жозе Моуриньо, остана недоволен от... феновете на тима. Специалния направи откровеното признание след успеха над „Лестър“ с 2:0 в събота.

Не успях да видя първия гол – призна Жозе след третата поредна победа за сезона. - Точно тогава говорих с Джеси Лингард, който трябваше да влезе като резерва. Видях топката в мрежата и всички около мен подскачаха. Това бе и първият път, в който усетих присъствието на публиката. Феновете бяха много тихи.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят