Моуриньо оплю играчите на "Юнайтед"

Жозе Моуриньо, мениджър на "Манчестър Юнайтед", оплю своите играчи след победата над "Брайтън" с 2:0. С нея "червените дяволи" се класираха на полуфинал в турнира ФА Къп. Въпреки успеха "Юнайтед" не впечатли, а Специалния си го изкара на играчите.

"Исках да видя повече идентичност в моя тим - каза Моуриньо. - Видях обаче Неманя Матич като остров, който бе заобиколен не от вода, а от липса на класа и желание. Имаше играчи, които ги беше страх от този мач."

Луис ван Гал, бивш наставник на "Юнайтед", също засипа с критики играчите. Холандецът заяви, че по времето си в клуба, разработил система, с която изпращал персонални мейли на всеки един от футболистите. В тях холандецът обяснявал за напредъка им в заниманията.

"Всички обаче се правеха, че не получават писмата, жесток непрофесионализъм", каза Ван Гаал.

И докато в "Юнайтед" се критикуват, то в "Ливърпул" отпразнуваха пореден рекорд на Мохамед Салах. Националът на Египет подобри постижение на Фернандо Торес от сезон 2007/08. Салах вкара 4 гола на "Уотфорд" при победата с 5:0. По този начин нападателят се превърна във футболиста, отбелязал най-много попадения в дебютния си сезон - общо 36. Торес има 33.

Салах дръпна и на основните си конкуренти за голмайсторския приз във Висшата лига. Той вече има 28 гола, четири повече от Хари Кейн от „Тотнъм“. Серхио Агуеро от „Манчестър Сити“ е с 21.

Снимка: Twitter

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят