МО отпуска финансова помощ на многодетното семейство, чиито дом изгоря

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов се разпореди на 27 февруари да бъде проведено извънредно заседание на Комисията по материално подпомагане в Министерството на отбраната, която да вземе решение за отпускането на финансови средства в подкрепа на многодетното семейство на капитан Петър Димитров. Това съобщиха от пресцентъра на МО.

Както по-рано днес ви съобщихме, Министерството на отбраната и авиобаза Граф Игнатиево организираха дарителска кампания в подкрепа на семейството на капитан Петър Димитров от изтребителната авиационна ескадрила на авиобазата, което загуби дома си след пожар.

В кампанията вече се включиха ръководният състав на Министерството на отбраната и Българската армия, военнослужещи и цивилни служители от Въоръжените сили.

Всички граждани, които имат желание, могат да се присъединят към дарителската кампания. Финансовите средства могат да бъдат изпращани в банкова сметка, разкрита в Уникредит Булбанк на името на Констатина Емилова Димитрова:

IBAN: BG05UNCR70001520697983
BIC UNCRBGSF

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.