Корнелия Нинова: Оставката на Валери Симеонов е закъсняла и неискрена

Ротари клуб подари концерт-спектакъл на великотърновци

Волен Сидеров: Оставката на Валери Симеонов не е съгласувана с мен

АПИ: До 20 декември се приемат офертите за ремонта на 47 км от път II-23 Русе – Кубрат

Археолози откриха миниатюрна Теракотена армия

Тереза Мей отхвърли контрапредложенията на своя проект на споразумение за Брекзит

Обвинения за брата и сестрата след убийството във влака край Вакарел

Томислав Дончев: Парламентарна предпоставка за предсрочни избори няма

Весела Лечева, народен представител от „БСП за България“: Тази много закъсняла оставка на Валери Симеонов няма да уталожи напрежението

Млад мъж се обеси пред бащината къща на жена си в Смолян Трупът открили мъже, тръгнали за риба

Окръжният съд в Търново отново гледа дело за укриване на данъци от адвокат и съдебен лекар Първоначално постановената присъда бе отменена от Апелативния съд в старата столица

Валентин Радев: Гражданите не винаги знаят кое е законно и кое не по време на протест, полицията трябва да действа с твърда ръка

Труд Уикенд – един вестник за два дни

Един човек е загинал при протестите във Франция срещу повишаването на цените на горивата

Андреа и Тита първи приятелки Ще има ли дует между двете изпълнителки

Мустафа Карадайъ от Демир Баба Текке: През 1989 г. Доган ни обедини по пътя на свободата, наречен ДПС (ВИДЕО)

Снимка ДПС

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, членове на ръководството на ДПС, народни представители и евродепутати пристигнаха в местността Демир Баба Текке край Исперих за традиционния митинг-събор, организиран от ДПС – Исперих по повод годишнина от трагичните събития по време на т. нар. „възродителен процес”, съобщиха от партията.

„В тези дни изпитваме различни чувства и емоции, но нито една от тях не е омраза и противопоставяне.” Това бяха встъпителните думи на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ в словото му пред стотиците хора събрали се на теккето.

„Изпитвам гордост от това, че имаме силата и каузата да се борим за нашата свобода, да отстояваме правата и свободите на всички граждани и да защитaваме демокрацията.” допълни Карадайъ.

„89-та година под ръководството на почетния председател д-р Ахмед Доган, ние се обединихме по пътя на свободата и демокрацията и този път се нарича Движение за права и свободи. Път на мира, на разбирателството, на единството. Убедени в силата на нашата кауза. Ние сме призвани да бъдем единни, да защитим демокрацията и да преодолеем всяка опасност пред нея.”категорично заяви лидерът на ДПС.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ подчерта огромният принос на ДПС за евроатлантическия път на страната.

На митинг-събор на Демир баба Текке присъстваха зам.-председатели на ДПС Ахмед Ахмедов, Филиз Хюсменова, Янко Янков, зам.-председателите на ПГ на ДПС Халил Летифов, Йордан Цонев, Хамид Хамид, Нигяр Джафер – зам.-председател на НС, народните представители д-р Хасан Адемов, Ерол Мехмед, Ихсан Хаккъ, Велислава Кръстева, Севим Али, Бюрхан Абазов, Танер Али, Имрен Мехмедова, Сергей Кичиков, ген. Симеон Симеонов, Джейхан Ибрямов, Хайри Садъков, Рамадан Аталай, Елхан Кълков, евродепутатът и лидер на Младежко ДПС Илхан Кючюк, членове на ЦОБ –Рушен Риза, Камен Костадинов, Дурхан Мустафа, кметове на ДПС от цялата страна, областни и общински председатели, ръководството на Младежко ДПС.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Доган и ДПС върнаха в каменния век всички, които изповядват религията им. Турците бяха необразовани, не знаеха и дума на български, после бай Тошо ги обучи и образова, с лед него дойде Доган с неговото ДПС и превърна турците отново в неграмотни скотове, защото само така може да ги управлява.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.