Наглостта на Кунева

Просветният министър в оставка Меглена Кунева се прави на умряла лисица за едни 250 000 евро, дарени за българската наука от страна на Германия, които са изчезнали от нейното ведомство (виж ТУК).

Наглостта на Кунева не ни изненадва. Крещящата й некомпетентност не й пречи повече от 10 г. да се пречка и да се прехранва във властта. Къде са дарените за наука пари от Германия – пита в. „Труд“. Кунева се прави на ударена.

Уважаеми г-н Цацаров, нашите публикации със сигурност привличат вниманието ви. Настояваме за разследване на случая. Важно е разследването да се поинтересува също как и с какви пари бе финансирана мръсната кампания на Кунева срещу Медицинския университет в София.

МОН се разпорежда с милиарди и никой не знае къде и как отиват. Очакваме адекватно действие от прокуратурата.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (13)

  1. Ауууу!!!! Не пипайте “момичето на Барозу”!!!!! Като нищо този път може и да взриви останалите реактори на АЕЦ “Козлодуй”!!!!!

  2. Куневца е нагла. Обаче ликуй, народе, Боко е лидер (съседният материал)! Труд усволява номерата на агент Димитър – Боко е върхът, обаче има лошо обкръжение..

  3. Крещящата й некомпетентност не й пречи повече от 10 г. да се пречка и да се прехранва във властта.

  4. Блъсков пак се изцепи в мрака ! Не съм адвокат на Кунева , дори не я харесвам, но как така нито веднъж Блъсков не видя корупция в БСП , ДПС , АБВ ? Там все читави хора , ама едни скромни, добродетелни, като Бисеров, Данчо Ментата , № 10 , Гагаузовци, Р.Овч, и т.н. Излиза че само Реформаторите са крали , лъгали и мамили ! Ех , Блъсков ! Жалки сте !

    1. Mils-и,с уважение към мнението ти!Аз също не съм адвокат на левите сили-ако има виновни да лежат в затворите.Престъпността не е лява и дясна.Ама виж сега:то не беше”Габонска афера”,затвори реакторите на АЕЦ-а,договори ниски субсидии за нашето селско стопанство(което вече не издържа на нискосубсидирания селскостопански внос).Прецени реално:”Йес”-уомънката,отдавна е за Сливенския..

  5. Ама кои сте вие пък да давате мнение,вестничето ?Нали уж сте безпристрастни ,а по скоро сте червени болшевики!

  6. Тя дае само тя ще е радост а те са много тарикатът от Банкя,ненчев,Москов,Московски,Бъчварова,всичките са тъпи инагли,некомпетентни те се реформират пак искат власт,така по лесно се командват от Боко и Цецко но да ни са честити ние ги избираме.Мафията оправлява държавата.

  7. Кунева – в затвора, може да отговаря за културно-масовата дейност!

  8. По едно време беше Пръмова, сега е Кунева, май това дава отговор на всичко!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.