Наемат ветрохода „Калиакра“ за разходки, сватби и партита

Гордостта на българското корабоплаване – ветроходът „Калиакра“, победител в най-престижните международни регати „Тол Шипс“, привлича все повече туристи и гости на Варна.

Като екзотичен декор за сватби баркетината е все по-интересна за влюбени и младоженци. Екипажът на „Калиакра“ с капитан Сава Савов предлага романтични разходки, запознаване с такелажа и платната на борда, разкази за гонките и победите сред съперници от традиционно изявени морски страни и за незабравимите преживявания от парадите на ветрилата на популярни пристанища.

„Калиакра“ е собственост на Българския морски квалификационен център/БМКЦ/ към Министерството на транспорта. Вече има поръчки за фирмени и семейни партита, тийм билдинг, сватби. Максималният капацитет на кораба при плаване е 85 човека. На борда може да се поръча кетъринг, анимационно и светлинно шоу. От 18 август стартират и ежедневните разходки с ветрохода във Варненския залив, като ще има сутрешни и следобедни турове.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.